2777
2789
عنوان

دخالت مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 41 پست

همه مامانها همین. هم سعی کن زیاد از روابطت با همسرت اطلاعات ندی. هم برای رفتن زیر یه سقف تلاش کن. من مادرم و مادرشوهرم کاری به روزگار درآورده بودن که میگفتم ۶ ماه دیگه عقد بمونیم قطعأ طلاق میگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا ک هرچی شوهرت میگه ک نباید بیای بذاری کف دست مادرت  مامانت چکار کنه الان شوهرت تاپ بندی دو ...

ببین مثلا میگم بریم بیرون خرید دارم میگه چی؟؟ میگم میخوام تاپ بگیرم. اینجوری شده که گفتم

اصلا چه دلیلی داره که حرفایی که بین شما وهمسرتون رد وبدل میشه رو به مادرتون بگی،هرموقع هم مادرت گفت چرا شوهرت فلان کارو کرده تو بگو قبلش بهم گفته،من خبر دارم،شوهرم بدون نظر من کاری نمیکنه تا دیگه دخالت نکنن 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...
مادرمه . چیکارش کنم غریبه که نیست. بعد من از حرفها عصبی میشم ناراحت و غمگین میشم. انقد خودمو میخورم ...

مادرت باشه

دلیلی نداره بخاطر حرفش زندگیتو خراب کنی

اصلا چرا باید به مامانت بگی شوهرت چی دوست داره بپوشی؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
مادرمه . چیکارش کنم غریبه که نیست. بعد من از حرفها عصبی میشم ناراحت و غمگین میشم. انقد خودمو میخورم ...

مقصر ۱۰۰ ددصدش خودتی البته با این حرفش که گفته رابطه نداشته باش موافقم ولی یاد بگیر تو زندگیت نه از حرفای شوهرت پیش مادرت بگی و نه برعکس تا بهم بدبین نشن زندگی و حدود شخصیتو یادبگیر

تا موفقیت راهی نیست.....☺☺
ببین مثلا میگم بریم بیرون خرید دارم میگه چی؟؟ میگم میخوام تاپ بگیرم. اینجوری شده که گفتم

از جزئیات مطلعشون نکن بگو دارم میرم یه چرخی بزنم درست نمیدونم چی میخوام بخرم،یاحتی وقتی میگی دارم میرم تاپ بخرم بگو چون خودم دوست دارم تاپ بپوشم نگو همسرم بهم گفته تاپ بپوش

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...
من درکش میکنم. نمیشه اعتنا نکرد. آدمو داغون میکنن

بلا نسبت شما و مادرتون،خانواده ی یکی از اشناهامون کاری  کردن دخترشون از خونه ی همسرش رفت و درخواست مهریه داد.بعد چند ماه پشیمون شد اما مرده دیگه قبول نکرد و حالام زن گرفته.

همه مامانها همین. هم سعی کن زیاد از روابطت با همسرت اطلاعات ندی. هم برای رفتن زیر یه سقف تلاش کن. من ...

خواهرشوهرم خوب بود باهام منم خوب بودم. انقدر مادرم زیر گوشم ویز ویز کرد که فلان جا حسادت کرده بهت و ببین ببین ... فلان.. منم رفته رفته باهاش بد شدم. ازش الکی بهونه گرفتم و دیگه بهش محل ندادم. الان خودم دارم اذیت میشم چون وقتی میبینمش فکر اینم که چجوری حالشو بگیرم درصورتی که اون اصلا در حد من نیست که بخوام کل بندازم باهاش.