2777
2789
عنوان

کیا حجامت کردن؟🌿

110 بازدید | 6 پست

خوبه؟

کجاها اینکارو میکنن؟

پیشه هر دکتر پوستی برم انجام میده؟

کاربرقدیمی هستم👈🏻خانم_خنگه_اقای_خنگول👉🏻دیگه شماره ایی ندارم عضوبشم گزارش نزن🙂میشه برام یه صلوات بفرستین♥️🌿

من انجام داد 

پیش طب سنتی رفتم

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

خیلی میترسم

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انجام داد  پیش طب سنتی رفتم

من خیلی کسلم یکم افسردگی هم دارم زیر چشام هم‌گود افتاده تاثیر داره انجام بدم؟

کاربرقدیمی هستم👈🏻خانم_خنگه_اقای_خنگول👉🏻دیگه شماره ایی ندارم عضوبشم گزارش نزن🙂میشه برام یه صلوات بفرستین♥️🌿
من خیلی کسلم یکم افسردگی هم دارم زیر چشام هم‌گود افتاده تاثیر داره انجام بدم؟

نمیدونم من برای عرق زیاد رفتم...

با دکتر طب سنتی مشورت کن بهت میگه چیکار کنی بهتره و نتیجه میده...ضمنا بهترین فصل حجامت بهاره

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
نمیدونم من برای عرق زیاد رفتم... با دکتر طب سنتی مشورت کن بهت میگه چیکار کنی بهتره و نتیجه میده...ض ...

اها ممنونم♥️🌿