2777
2789
عنوان

حاملگی ششم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 283 پست
برام دعا کنید 😭😭😭😭 بدترین حالت ممکن هستم

خدا کمکت کنه ولی هرکاری که خودت میدونی درسته رو انجام بده کاری به حرفای اینجا یا اطرافیانت نداشته باش تو نمیتونی هیچ وقت در دهن بقیه رو ببندی 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
استاتر مگه چند سالته که میگی سنم کمه؟

31

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهرم ریدی 🤦‍♂️

آبم قطعه😬

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜

عزیزم سن خودت چنده 

سن بچه هاتم بگو البته اگه دوستداری 

خیلی سخته اگه شرایطط جور نیست چه مالی چه رو حی  سقطش کن 

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
ربطی به سن نداره که  بگو من خودم بچه دارم همینارو برسونم  گناه هم نیس بچه انداختن.ادم بی ...

حتما میبندم

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
الهی من بمیرم😭😭😭😭😭😭😭 دختر کوچیکم در حقش ظلم کردم

در حق خودت اول از همه...همین الان میگی کاندوم نبود تنبلی کردم این یعنی مراقب نیستی

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
خیلیییی😀

خدا به حق حضرت رقیه یه دختر ناز بهت بده باهاش اینقدر حال کنی که دیگه وقت بازی تو دستشویی نداشته باشی  نذر خانم رقیه بکن حتما بهت میده به لطف خدا خانم رقیه سهمتو از خدا برات میگره 🤲🤲🤲🤲

الهی بگردمت مادر 💚 همین الان خداروشکر کن  خدارو صدهزاررررررر مرتبه شکر که حامله ای  چق ...

ممنون عزیزم 

بخدا سخته

غم دخترکوچولوم میکشدم 

بچه 8ماهه رو از شیر بگیرم 😭😭😭 خدااااا چی بگم که ناشکری نباشه

خدایی ولی استاتر با سه تا بچه چقد خوب فعالی ک ا ن .... هم تموم میکنی،آفرین چقد با انرژی خوش ب حالت👍 ...

وسط گریه هام خندونیم😂😂😂😂😂

ببخشید کی بهتون طعنه میزنه

همه اطرافیانش همسایه ها

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

چه اهمیتی داره حرف مردم

من انقدر دیدم که ناخواسته توی یک شرایط بد باردار شدن و خواستن سقط کنن ولی یکی از والدین مخالف بوده و الان اون بچه خیلی از بقیه بچه ها عزیز تره

خدا خواسته دیگه

سقطش نکن اصلا

من خیلی ها رو دیدم سقط کردن از قصد و روی خوش تو زندگی ندیدن دیگه 

الان هم هر حسی نسبت به اون داشته باشی بهش منتقل میشه و روش اثر می ذاره