2777
2789
عنوان

حاملگی ششم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 283 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره طبیعی وحشتناک بودم

الهی بمیرم برات میدونم سخته خیلی سخته 

من دوت بچه دارم پدرمو که هیچی مادرمم دراوردن خیلی سخته میکشم خودمو اگه حامله بشم 

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
دست راستت زیر سر من عزیزم،الان نشستم تو توالت دارم فکر میکنم دیگه چیکار کنم ک باردار بشم

⛑😂 مثل من

زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانت‌های شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقت‌بار طبیعت سرکوب شده‌اش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب می‌کند، که اعتماد به‌نفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه می‌ایستد، که به عنوان نماینده هم‌جنسانش برای حقوقش می‌جنگد.          📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای
به شوهرت بگو بره وازکتومی خیلی ببخشید واقعا مگه شما دستگاه جوجه کشی هستین که حالشو یکی دیگه ببره و ش ...

برام دعا کنید 😭😭😭😭 بدترین حالت ممکن هستم

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
وضع مالیتون چطوره؟؟ 

خوبه خداروشکر

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
الهی من بمیرم😭😭😭😭😭😭😭 دختر کوچیکم در حقش ظلم کردم

اگه این یکی و ب دنیا آووردی حتما برای جلوگیری اقدام کن گناه دارن بچه هاشرایط الان با قدیم خیلی فرق میکنه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
الهی من بمیرم😭😭😭😭😭😭😭 دختر کوچیکم در حقش ظلم کردم

شوهرت چی موافقه با دنیا آوردن بچه؟ 

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
[QUOTE=206880544]نگوووو  مواظبت میکنیم  نمیدونم گیرایی قویه یا قسمته یا چی 😭😭😭😭[/QUOTE ...

خیلی سخته 😔😔

قربون حکمت خدا برم که ما ازش سر درنمیاریم ما خودمونو کشتیم نداد که نداد به یکی میده که گریه می کنه ...

دقیقا 

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️

۲ماه ازم گذشته ایقدر ناامید هیتم ک میگم بخاطر کروناس لابد عقب انداختم و باردارنیستم پس خدایا کاش بمنم میدادی بچه ک ایقر سخت نگذره بهم حرفای ستگین داغونم نکنن طعنه هاشو😭

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه