2777
2789
عنوان

حاملگی ششم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 283 پست
دیگه بعد این همه زایمان میبستی لوله هاتو

زیر 30 سال و کمتر 4 بچه نمیبندن

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم خارم میکنن یعنی چه؟چرا آنقدر ضعیفی؟به کسی چه ربطی داری باید احتیاط میکردی حالا که شده سقط نکنیا ...

خیلی پشت سرم حرف در میارن خیلی خیلییییی 

برا اینکه سه دختر دارم خیلی حرف خوردم دیگه نمیتونم بخدا

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
الهی بگردمت مادر 💚 همین الان خداروشکر کن  خدارو صدهزاررررررر مرتبه شکر که حامله ای  چق ...

ولی آدم فکرشو بکنه،که اون سه تای دیگه و از طرفی بچه چهارم توی مضیقه باشه جیگرش آتیش میگیره....😭اصلا موافق نیستم بچه روزی خودشو میاره...میگن مراقبت نکردن،واقعا خدا رو خوش نمیاد...

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜
هر سه تارو طبیعی آوردی؟ سز بودی میبستن

اره طبیعی وحشتناک بودم

زیر 30 سال و کمتر 4 بچه نمیبندن

چی بگم والا هرچی صلاحته همون بشه

فقط بخودت برس که دیگه چیزی ازت نمیمونه حاملگی ششم کم نیس که پدر آدم در میاد

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
عزیزم خیلی سخت خداکمکت کنه ولی ب هیچ وجه سقط نکن یکی ازهمسایه های مابچه شوسقط کردچ بلاهایی ک سرش نیو ...

بخدا دلم برا دختر کوچولو م میسوزه چطور از شیر بگیرمش 😭😭😭😭

منم میرم فرنگی  با گوشی 😂😂😂

خیلی لذت بخش ه،من ی وقتا تو شرایط حاد از دم در برمیگردم ک گوشی و بردارم با گوشی برم،خیلی خوش میگذره😁من معمولا حکم بازی میکنم اونجا

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
پول میدادی خواهر من پدر خودتو درآوردی چیزی ازت مونده که یکی دیگه هم به دوش بکشی

الهی من بمیرم😭😭😭😭😭😭😭 دختر کوچیکم در حقش ظلم کردم