2777
2789
عنوان

حاملگی ششم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 283 پست
ممنون عزیزم  بخدا سخته غم دخترکوچولوم میکشدم  بچه 8ماهه رو از شیر بگیرم 😭😭😭 خدااااا ...

اره طفلی گناه داره واقعا ولی خب دیگ کمی هم از اب گل در اومده و حتما تا الان غذا خور شده

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم
قربون حکمت خدا برم که ما ازش سر درنمیاریم ما خودمونو کشتیم نداد که نداد به یکی میده که گریه می کنه ...

من دوماه پیش آمدول hcg زدم بعد گفتم زود بی بی چک بزن همون مثبت کاذب و ببینم ذوق کنم با hcg هم دوتا خط نیوفتاد

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

31

اشکال نداره 

کاری که شده 

با چه کنم چه کنم کار حل نمیشه 

باید شوهرت کمکت کنه 

بعدشم مگه قدیم ۶تا بچه داشتن میمردن

خودتو تقویت کن 

دختر کوچیکت رو شیر خشک یا شیر گاو بده تا بدنیا اومدن بچه بهش شیر بده 

چشم بهم بزاری بچه هات بزرگ شدن 

قوی باش و یه برنامه ریزی درست وحسابی بکن 

ولی آدم فکرشو بکنه،که اون سه تای دیگه و از طرفی بچه چهارم توی مضیقه باشه جیگرش آتیش میگیره....😭اصلا ...

خداوند در قرآن در آیه ششم سوره هود می‌فرماید: «هیچ جنبنده‌ای نیست جز اینکه رزقش بر خدا واجب است» پس تقدیر به گونه‌ای است که خداوند بر خود واجب کرده است که رزق را به موجودات برساند

وزن ۳۰ مهر(۶۱کیلو).۷ آبان(۶۰کیلو).۱۴آبان (۵۹کیلو).۲۱ آبان(۵۸ کیلو).۲۵ آبان(۵۷کیلو).۷ آذر(۵۶کیلو).پیش به سوی ۵۲ کیلو😊
منم میگمش همش تقصیر توهه 😭 من بچه نخواستم ... نی نیمو چیکار کنم خدا😭

الان دیگه اتفاقیه که افتاده،اینم یه اتفاق دوطرفه بوده،جفتتون مسئولیت کارتونو بپذیرید،دنبال مقصر گشتن که مشکلی حل نمیکنه فقط باعث میشه اعصاب وروانتون بیشتر به هم بریزه و شرایطتون سخت تر بشه،میدونم سخته ولی الان دیگه ای کاش و اما و اگر فایده نداره،در مورد ناراحتیت برای بچه ی کوچیکت فکرکن بارداری قبلیت دوقلو بودن وبیشتر از این روح و روانتو نابود نکن،اول دنبال تقویت کردن جسم و روحت باش،بعدم برای بعد از زایمان دنبال یه روش مطمئن برای پیشگیری، و در مورد اون جمله که مردم خارم میکنن! واقعا بهش فکر کن،چرا بایداینقدر ضعف از خودت نشون بدی که مردم جرئت کنن بابت این موضوع حرفی بهت بزنن و شما بهشون حقم بدی؟

چی بگم والا هرچی صلاحته همون بشه فقط بخودت برس که دیگه چیزی ازت نمیمونه حاملگی ششم کم نیس که پدر آد ...

از وقتی ازدواج کردم همش در حال بارداری و زایمان و سقط و شیردهی بودم 😭😭😭

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
چندسالته؟

31

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
از وقتی ازدواج کردم همش در حال بارداری و زایمان و سقط و شیردهی بودم 😭😭😭

عزیزم خیلی سخته

ایشالا بچه هات بزرگ میشن راحت میشی

فقط باید بخودت خوب برسی ضعیف میشی 

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
بزن تودهن همشون نزارحرف های کسی داغونت کنه.

ای خواهر نفسم بیاد ک شوهرم تودهن خودم اول میزنه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

خدا به حق حضرت رقیه یه دختر ناز بهت بده باهاش اینقدر حال کنی که دیگه وقت بازی تو دستشویی نداشته باشی ...

عزززززیییییزم ممنونم از دعات😍انقد ذوق میکنم یکی دعام میکنه😍😍😍😍😍ایشالا🤩

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
الهی بمیرم برات میدونم سخته خیلی سخته  من دوت بچه دارم پدرمو که هیچی مادرمم دراوردن خیلی سخته ...

نگهداریشون الکی نیست .... بخدا دوتا کافیه ... قربون خدا برم ... من عاشق بچه بودم ولی نه اینطوری دیگه

خواهرم ریدی 🤦‍♂️

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭