2777
2789
عنوان

حاملگی ششم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 283 پست
آفرین بهت عزیزم خدا رو شکر که قصد سقط این گناه کبیره رو نداری از آزمایش خدا سربلند بیرون اومدی احسنت ...

ممنونم عزیزم ... لطف دارید ♥️♥️

حاجت روا باشید

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا من برعکس شما سه تا پسر دارم چقدر برای دختر دعا کردم دیوانه وار عاشق دختر بودم چون خواهر هم ندار ...

خدا حفظشون کنه ♥️♥️♥️

منم راضی شدم به رضای خدا

که خودش دوباره این هدیه رو به ما داد 

ان شاالله اگر دوست دارید و توانایی دارد خدا یه دختر بهتون بده 

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
خب از شش تا سه رو داری این بیاد چهارمی عیب نداره خدا سرما به اندازه پوشاک میده حتمن خیره😊😊

ممنون عزیزم قطعا خیره ♥️

نمیدونم والا  من ۳ماهه گذاشتم یماه پیش رفتم سونو چک کردن گفتن سرجاشه حالا سه ماه دیگ میرم باز ...

خوبه منم بعد دوسال اینطور شدخواهر شوهرم 8یال داشت مشکلی هم نداشت

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=623354  میشه لطفا بهم رای بدید 🙏خیلی کم مونده.... منم واستون صلوات میفرستم 🙃 لطفا هرکی رای داد بهم بگه🙏🤕💚

من در جهنم خودم را یافتم بدون تظاهر،درمیان عربده های پاک ترینشان!💚
خدا حفظشون کنه ♥️♥️♥️ منم راضی شدم به رضای خدا که خودش دوباره این هدیه رو به ما داد  ان شاال ...

ممنون عزیزم خدا بهتون سلامتی بده و گل دخترا رو  حفظ کنه ان شاء الله دوران بارداری راحتی رو بگذرونی و اگه خدا صلاح دونست این هدیه خدا یه پسر سالم و صالح باشه😍🌹

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
ممنون عزیزم خدا بهتون سلامتی بده و گل دخترا رو  حفظ کنه ان شاء الله دوران بارداری راحتی رو بگذر ...

ممنون فدات بشم

ان تی احتمال پسر داد ان شاالله روزیکه مطمعن بشم ..

این پست بروز شده

عزیزم اگر توانش رو نداری سقط کن 

واقعا 4تا بچه زیاده اگر تهرانی بگم از کجا بری قرصش رو بخری 

خواهشاً منو ریپلای نکنید که چرا میگی فلان بخدا 4تا بچه با این زمانه خیلی سخته خودشم گناه داره چطور به 4تا برسه

عزیزم اگر توانش رو نداری سقط کن  واقعا 4تا بچه زیاده اگر تهرانی بگم از کجا بری قرصش رو بخری&nb ...

گفتن ک مشکل مالی ندارن خدا رو شکر 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
عزیزم اگر توانش رو نداری سقط کن  واقعا 4تا بچه زیاده اگر تهرانی بگم از کجا بری قرصش رو بخری&nb ...

عزیز دلم ممنون که به فکرمی 

تسلیم امر خدا شدم 

الان 13هفته ام 

تاپیکم بروز شده

آخ عزیزم من متوجه نشده بودم که تاپیک برای 2ماه پیشه و بچهتو نگه داشتی انشاالله قدمش خیر باشه برات

ممنون فدات شم 😘

بخدا دعا کن من حداقل تا سه سال اینده حامله نشم🥲🥺

ان شالله هر موقع که توانایی داشتید ♥️