2777
2789
عنوان

حاملگی ششم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 283 پست

اسی جون جنسیت نی نی چی بود ؟

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

اسی برات دعا میکنم انشالله این یکی پسر باشه جفتت جورشه عزیزم دیگه خدا داده شاید خاسته یه پسر هم داشته باشی

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دلم بچه میخواد....🐰😁

ان شاالله به زودی زود باردار بشی عزیزم ♥️

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
ببخشید مگه جلوگیری نکردین ؟ینی ریخت داخل ؟ببخشید رک میپرسم

چرا جلوگیری داشتم 

نه اصلا 

یه اشتباه هم نشده

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
اسی جون جنسیت نی نی چی بود ؟

سلام 

تو ان تی احتمال پسر دادن گفتن احتماااله

اسی برات دعا میکنم انشالله این یکی پسر باشه جفتت جورشه عزیزم دیگه خدا داده شاید خاسته یه پسر هم داشت ...

ممنونم عزیزم ان شاالله از برکت دعاتون

سلام  تو ان تی احتمال پسر دادن گفتن احتماااله

خداروشکر انشالله که انومالی هم بگه پسره و سالم بیاد بغلت 

شما هم دعا کن نینی من سالم بیاد بغلم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

سلام  تو ان تی احتمال پسر دادن گفتن احتماااله

وای چقدر خوشحال شدم برات ایشالا که سالم باشه و پسر باشه منم دعا کن منم یدونه پسر میخام البته اول سالم باشه بعد..

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
خداروشکر انشالله که انومالی هم بگه پسره و سالم بیاد بغلت  شما هم دعا کن نینی من سالم بیاد بغلم ...

ان شاالله 

چشم حتما

ان شاالله سلامت و عاقبت بخیر

منصرف شدم از سقط ‌... همون روز اول که شوکه شده بودم گفتم حتما سقط میکنم .... ولی دیدم کار من نیست .. ...

آفرین بهت عزیزم خدا رو شکر که قصد سقط این گناه کبیره رو نداری از آزمایش خدا سربلند بیرون اومدی احسنت التماس دعا

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
وای چقدر خوشحال شدم برات ایشالا که سالم باشه و پسر باشه منم دعا کن منم یدونه پسر میخام البته اول سال ...

ان شاالله همیشه خوشحال باشید عزیزم ♥️ ان شاالله یه پسر صالح و سالم

اسی منم طبیعی جلوگیری میکنم ولی دستگاه گذاشتم 

من دستگاه بالا کشید ... ان شالله برا شما خوب باشه

حالا من برعکس شما سه تا پسر دارم چقدر برای دختر دعا کردم دیوانه وار عاشق دختر بودم چون خواهر هم ندارم پسر سومم یکسالشه دیگه راضیم به رضای خدا حتماً صلاحم بوده

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))