2777
2789
عنوان

حاملگی ششم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 283 پست

فقط امدم بگم که اگه کسی میاد به زندگیت انرزی منفی میده  وادیت و خارت میکنع از زندگیت حدفش کن رفت امدتو قط کن ....بیمارستانای شخصی هم لوله هاتو نمیبندن؟

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

استارتر عزیز 

اول که بهت خیییییلی تبریک میگم که مامان سه تا دختری😍😍😍 خوش بحالت این دخترا انشاالله برات مث سه تا ستاره بدرخشن و مث پروانه دورت بچرخن

دوم تبریک میگم دوباره بارداری و هدیه ی خدا رو پس نزدی😍😍

و اینکه خدایی که اون بچه رو بهت داده حتما قدرت به خودت برکت به زندگیت و البته روزیش رو خودش میرسونه جای هیچ نگرانی نیست 

قر و فر امروزی ها زیاده وگرنه مادرای ما سالی یکی میاوردن اونم 7-8 تا خونه ها پر عشق و صفا الان خونواده ها سه نفره و عصبی و پر افسردگی😐

چرا ناراحتی!!!! به خودت برس و به اینکه یه روزی بچهات مایه ی افتخارت بشن و چشم همه ی کسایی که به قول خودت خارت میکنن درآد 

ملکه ی خونه خودت باش به هیچکس هم ربط نداره😍🌹

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط امدم بگم که اگه کسی میاد به زندگیت انرزی منفی میده  وادیت و خارت میکنع از زندگیت حدفش کن رف ...

ایندفعه سفت و سخت میرم دنبالش 

ان شاالله قبول کنن

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
ایندفعه سفت و سخت میرم دنبالش  ان شاالله قبول کنن

عزیزم بچتو از شیر گرفتی؟؟

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

عزیزم اگ وضع مالیتون خوبه پرستار بگیر برای بچه ها.یا هرروز از ساعت مثلا ده صبح تا هشت شب یکی و استخدام کن کاراتو مث شستن ظرفا و آشپزی و...رو انجام بده.اینطوری خیلی خوبه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
استارتر عزیز  اول که بهت خیییییلی تبریک میگم که مامان سه تا دختری😍😍😍 خوش بحالت این دخترا ان ...

ممنون از کامنت پر از مهرتون 

چقدر مهربان و خوش بین هستید ♥️

ان شاالله

بله من هم راضی به رضای خدا شدم ان شاالله خودش کمکم میکنه 🙏

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
عزیزم بچتو از شیر گرفتی؟؟

بله حدود یک ماه میشه

بله حدود یک ماه میشه

الهی عزیزم..

شیرخشک بهش بده که وزن کم نکنه..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

عزیزم اگ وضع مالیتون خوبه پرستار بگیر برای بچه ها.یا هرروز از ساعت مثلا ده صبح تا هشت شب یکی و استخد ...

پناه بر خدا 

بله اگر مجبور شدم باید همین کارو رو انجام بدم

منم دوتا دختر دارم.سومیو اگه توان مالی و جانی و روانی داشته باشم میارم حتما.دخترپسر فرق نداره.بچه کلا شیرینه.دخترا شیرینتر  

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
الهی عزیزم.. شیرخشک بهش بده که وزن کم نکنه..

اره بهش میدم شکر خدا شیشه میگیره

اره بهش میدم شکر خدا شیشه میگیره

خب خدا رو شکر.

انشاءالله بسلامتی زایمان کنی..

اون دو تا دخترت چند سالشونه؟

منم دوتا دختر دارم.سومیو اگه توان مالی و جانی و روانی داشته باشم میارم حتما.دخترپسر فرق نداره.بچه کل ...

خدا حفظشون کنه ♥️

ان شاالله یه پسر سالم و صالح بهتون بده ♥️♥️

خب خدا رو شکر. انشاءالله بسلامتی زایمان کنی.. اون دو تا دخترت چند سالشونه؟

8 سال

5 سال 

10 ماهه