2777
2789
عنوان

حاملگی ششم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 283 پست
[QUOTE=208527203]چشم  سعیم رو میکنم  ان شاالله که بتونم[/QUOT حتما ميتوني حتما حرف بقيه ...

اتفاقا من هر کی هر چی میگه زود بهش میگم ‌... باید روی خودم کار کنم

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم پس بخودت بیا .ان شالله پسر باشه😍 بگو عزیزم میدونم حامی هستی .و کمکم میکنی پس نگهش میدارم ...

ان شاالله ... دعام کنید عزیزم

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
واي خيلي اشتباه ميكني كاري ميكني شوهرتم باور كنه مثلا ٣ تا دختر داشتن خيلي بده 

خاک تو سرم 😶

خدا لعنت کنه دکترها رو ... میگم میخام لوله بندی کنم میگه سنت کمه 😓 حالا اینجور گرفتارم کردن

سلام‌عزیزم خوبی 

چی شدی 

چیطو شدی 

وای من ۵ماهه آب یو دی گذاشتم خاهر هر ماه فوبیای بارداری دارم یا امام‌غریب این ماه تو دهنم هم مزه اهنه خدا بخیر کنه 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
برام دعا کنید 😭😭😭😭 بدترین حالت ممکن هستم

اروم باش عزیزم 

توکل بخدا کن 

اصلا نمیاد بگم  سقط کن چون خودمم نکردم 

و اینکه  شاید واقعا خدا میخاد خاسته دلتو‌بده و‌بهت پسر ببخشه 

توکل یخدا کن 

روزای سختی در پیشه صبرتو‌زیاد کن ک مث من نشی 

من سر این مووضع و‌این مدت شنواییم ۵۰درصد از دس دادم 

قشنگ‌فک‌کن ببین وقتی میگم سخت تا و‌حد سخت 

ولی سعی من اروم باشی 

بزرگ‌میشن 

سعی کن خوب بزرگ و‌تربیتشون کنی 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
اتفاقا من هر کی هر چی میگه زود بهش میگم ‌... باید روی خودم کار کنم

عزیزم بعد از اون همه حرفایی که گفتم 

مطمئنم تو‌هم از پسش برمیای 

خدا کمک‌میکنه و دوران سخت هم میگذره 

اصلا غصه نخور 

انشالله خدا برات بهترینا رو‌در نظر گرفته شک نکن

خاک تو سرم 😶

نگو عزيزم 

اينچه حرفيه، بخدا الكي داري سخت ميگيري نگو ناخواسته بگو خواست خدا.

خب توام كه شرايطش رو داري چرا مزه مادر شدن رو براي خودت داري تلخ ميكني با اين افكار. اصلا تو بدترين حالت رو در نظر بگير كه مثلا اينم دختره.. اخه مگه غصه داره؟ مگه تو تصميم گرفتي؟ مگه دست تو بود؟؟؟ اصلا خصوصي ترين اتفاق زندگي شما چه ربطي به بقيه داره؟ مگه نون بچه هات رو مردم ميدن؟

خانم عزيز توروخدا قوي باشيد شما مادر چهارتا بچه دسته گل و سالميد شما در مقابل تك تك حرفا و رفتار ها و تصميماتي كه ميگيرين مسئولين، اگر الان از خودت ضعف نشون بدي در مقابل حرفاي بقيه بچه هات هم تحت تاثير قرار ميگيرن و اين ضعف اعتماد به نفس اونارم مياره پايين، ميدوني من جاي تو باشم چيكار ميكنم؟ ٤ تا دختر گل رو هميشه به ظاهر و لباسشون ميرسم هميشا با كلاس مرتب نگهشون ميدارم از بچگي روشون سرمايه گزاري ميكنم كلاس موسيقي و هنر و ورزش ميفرستمشون به درسشون اهميت ميدم تا موفق ترين و سالم ترين بچه هارو به جامعه بدم، نه نونشون رو مردم ميدن نه خرجشون رو و نه زحمتشون با بقيه اس، زندگي خودمه دوست دارم ٤ تا بچه داشته باشم. هركي هم پرسيد يا حرفي زد ميگم چه لذتي بالاتر از اينكه مادر ٤ تا دسته گل باشم انشالله نسيب شما بشه ببينين چه حس قشنگيه.

سلام‌عزیزم خوبی  چی شدی  چیطو شدی  وای من ۵ماهه آب یو دی گذاشتم خاهر هر ماه فوبیای ...

سلام

ممنون 

شما خوبین ؟ 

چی بگم خواهر 😔 

خودمم غافلگیر شدم ‌...

انتظار نداشتم همچین اتفاقی تو این برهه از زندگیم بیفته ...

اروم باش عزیزم  توکل بخدا کن  اصلا نمیاد بگم  سقط کن چون خودمم نکردم  و اینکه ...

نه دیگه به سقط فکر نمی کنم ... 

تسلیم امر خدا شدم ... 

فقط دعا کنید بتونم از پسشون بر میام. ...‌‌

دختر کوچیکم 😭😭😭😭😭😭😭 

عزیزم بعد از اون همه حرفایی که گفتم  مطمئنم تو‌هم از پسش برمیای  خدا کمک‌میکنه و دوران س ...

ممنون مهربونم 

ان شاالله 

نگو عزيزم  اينچه حرفيه، بخدا الكي داري سخت ميگيري نگو ناخواسته بگو خواست خدا. خب تو ...

خوشبحالتون ... 

دعا کنید منم بتونم قوی باشم ...

بخدا مرگم اینه مردم ضعفم رو ببینن ... 

هر گز به روی خودم نیاوردم که پسر دوست دارم ‌‌‌‌‌..

یا چرا سه تا دختر دارم .... 

دوست دارم خوب تربیت بشن 

دوست دارم قوی باشم و بتونم جواب بدم 

دعااااااام کنید