2777
2789
عنوان

حاملگی ششم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 283 پست
سلام ممنون  شما خوبین ؟  چی بگم خواهر 😔  خودمم غافلگیر شدم ‌... انتظار نداشتم ه ...

عزیزم حتما خدا بهترینا رو‌میخاد برامون 

سخته میدونم ولی امیدت بخدا باشه 

سعی کن اروم باشی 🙏☺

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
نه دیگه به سقط فکر نمی کنم ...  تسلیم امر خدا شدم ...  فقط دعا کنید بتونم از پسشون بر می ...

عزیزم بزرگ‌میشه بخدا نمیخاد اینقدر خودتو عذاب بدی 

بعد یه چیزی هم‌هست که ما میگیم 

اگر بچه که شیر خوره هست با بچه تو‌شکم همجنس باشن 

بچه شیر خوره اسهال میشه و استفراغ میکنه و شیر بهش نمیسازه ولی اگر‌جنسیتا فرق کنه،شیرش به بچه شیر خوره میسازه اسهال و‌استفراغ نمیشه 

به لطف خدا که بچه تو‌شکمت پسره و این بچه میتونه شیر بخوره و احتمال زیاد پسره 😍😍

البته نمیخام امیدوارت کنم ولی قبلا هم تو سایت یکی همینجوری شیر بشیر باردار شد بچه شیرخوره پسر بود ،اسهال شد ب مامانش گفتم این یکیتم پسره که شیرش نمیسازه و‌واقعا هم پسر بود و همجنس بودن.

الانم شما شروع کن کم کم ب شیشه عادتش بدی و بعدم براش شیر خشک بگیر تا وقتی سونو رفتی از مونگاری این یکی مطمئن شدی بتونی از شیر بگیریش اتشالله

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالتون ...  دعا کنید منم بتونم قوی باشم ... بخدا مرگم اینه مردم ضعفم رو ببینن ...  ...

همین چیزایی که میگی یعنی تو مامان خیلی خوب و قوی هسی 

خدا تو وجود تو‌چیزی دیده که لایق دونسته بازم لذت مادر شدن رو‌با تمام سختیاش بچشی 

فقط صبور تر شو !نیازی نیس جواب کسی رو‌بدیم 

فقط با یه نگاه مغنا دار دهنوشن رو‌ببند 

ادمایی که دهنشون مث دروازس نیاز ب جواب دادن ندارن 

نیاز به بی محلی و‌کم محلی دارن تا بفهمن اصلا حرفاشون برامون مهم‌نیس 

فقط یه نگاه و‌سکوت 

بذار سکوتت اتیششون بزنه 

بذار وقتی محل بهشون نمیدی بسوزن که چرا نتونستن بسوزوننت

خیلی ارزو‌دارن جای الان من و شما باشن 

و امید وارم که خدا به ارزو هاشون برسونتشون و دامن همه منتظرا سبز بشه 

پس ما باید به خودمون افتخار کنیم 

دخترای ما قراره زنای آینده ساز مملکت باشن انشالله🙏😍❤😘

عزیزم بزرگ‌میشه بخدا نمیخاد اینقدر خودتو عذاب بدی  بعد یه چیزی هم‌هست که ما میگیم  اگ ...

تا الان که خداروشکر دخترم مشکلی نداشته .‌‌‌‌‌.. البته هنوز هفته ام هم پایینه خو. 

ولی

امیدم به خداست

کی باید از شیر بگیرمش ؟ 

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
همین چیزایی که میگی یعنی تو مامان خیلی خوب و قوی هسی  خدا تو وجود تو‌چیزی دیده که لایق دونسته ...

نظر لطفتونه .... فدات بشم مهربونم ..

ان شاالله خدا به همه منتظرا نی نی بده ..‌‌

خداروهزار مرتبه شکر 

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
عزیزم بزرگ‌میشه بخدا نمیخاد اینقدر خودتو عذاب بدی  بعد یه چیزی هم‌هست که ما میگیم  اگ ...

شما چند وقت به دختر دومتون شیر دادید؟

خوشبحالتون ...  دعا کنید منم بتونم قوی باشم ... بخدا مرگم اینه مردم ضعفم رو ببینن ...  ...

چشم عزيزم من دعات نيكنم

مطمئن باش خدا ظرفيت و قدرت رو در تو ديده كه اين بچه رو تو دلت جا داده.

ضعف يعني چي؟ يعني كاري كه دست توعه رو خوب انجام ندي و عقب بموني از اوني كه بايد ميبودي. مگه جنسيت، قيافه، قد و قواره و اين چيزا ضعفه وقتي خودت هيچ دخالتي نداري درش؟

بنظر من حتما سقط کن  مخصوصا اگر زیاد وضع مالیتون خوب نیس  ادمی ک بیاد تو این زندگی و عذاب بکشه گناهش بیشتره تا ک الان بدون درکی از دنیا بره

من با این کاربری برا هر موضوعی و درد دلی ک فامیل و دوست و اشنا میگه تاپیک میزنم بیشر مواقع ب زبون اونا میگم پس لطفا فاز مچ گیری بر ندارین . 
چشم عزيزم من دعات نيكنم مطمئن باش خدا ظرفيت و قدرت رو در تو ديده كه اين بچه رو تو دلت جا داده. ضعف ...

ممنون مهربونم ....بله کار خداست ... هزار بار شکرش ‌...

بنظر من حتما سقط کن  مخصوصا اگر زیاد وضع مالیتون خوب نیس  ادمی ک بیاد تو این زندگی و عذاب ...

وضعمون خوبه خدا را شکر

تا الان که خداروشکر دخترم مشکلی نداشته .‌‌‌‌‌.. البته هنوز هفته ام هم پایینه خو.  ولی امیدم ب ...

فک‌کنم‌هر‌چی هفتت بره بالا تر شیرت هم‌کم‌میشه ولی خب درستش اینه تا قبل اینکه  سه ماهت بشه بگیریش دیگه 

چون ضررب بدن خودتو‌و‌اون‌بچه تو‌شکمته

نظر لطفتونه .... فدات بشم مهربونم .. ان شاالله خدا به همه منتظرا نی نی بده ..‌‌ خداروهزار مرتبه شک ...

امین 🙏😍

و‌اینکه مامانم همیشه میگه خدا جای شکرش رو‌باقی‌میذاره پس‌به خدا ااعتماد کن

شما چند وقت به دختر دومتون شیر دادید؟

من خودم از اول بارداری دومم قصد نداشتم ب بچم شیر بدم 

چون بچه اولم فقط شیر خودم دادم خیلی اذیت شدم

نابود شده بودم 

گفتم ب دومی نمیدم 

دیگه تا ماه دوسه وعده در روز در کنار شیر خشک میدادم شیرم‌کم شد و بعدم که دیگه نخورد اصراری نکردم 

فقط ۶ماه خورد اونم کم 

برا شیر گرفتن خودتو‌سرزنش نکن مهم ۶ماه اوله که مرتب خورده دیگه الان  براش اونقدرا مهم نیس ناراحتش نباش

امین 🙏😍 و‌اینکه مامانم همیشه میگه خدا جای شکرش رو‌باقی‌میذاره پس‌به خدا ااعتماد کن

چه جمله ی قشنگی 👏👏👏