2777
2789
عنوان

حاملگی ششم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 283 پست

فقط خواهشاً ندازش تو بیابون و باغ مردم 😭امروز یه عکس دیدم بچه دوروزه را گذاشته بودن تو یه باغ صاحب باغ دوروز بعد پیداش کرده بود صورتش از آفتاب سوخته بود😳

خدایا پناه میبرم به خودت

میدونی چون من رو حرف مردم خیلی حساسم . خیلی برام مهمه در موردم چجور حرف بزنن ...‌‌الان افتادم رو زبو ...

ناراحتم برات چون اينجوري و با اين طرز فكر هم خودت عذاب ميكشي هم خانوادت رو عذاب ميدي، مطمئن باش تا تو فرصت ندي بقيه يادشونم نمي افته كه در مورد تو فك كنن، اين تويي كه از خودت ضعف نشون ميده، چيزي خواست و اراده خداست مردم بي جا ميكنن بخوان در موردش نظر بدن. اينهمه ضعف كار دستت ميده عزيزم بخودت بيا و ول كن مردم و حرفشون رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلییی سخته ولی نتونستم سقط کنم وجدانم نمیذاره ...‌‌ 

وجدان چی اخه به بچه هات نمیرسی خودتم از پا می افتی 

منم۳تادارم وبسیار سختمه

تا کوچیک هست سقط کن میدونم سخته .ولی چاره ای نیس .اه

فقط خواهشاً ندازش تو بیابون و باغ مردم 😭امروز یه عکس دیدم بچه دوروزه را گذاشته بودن تو یه باغ صاحب ...

نه عزیزم 

من نتونستم سقط کنم چون اونو مثل این بچه هام میدیم ....

ان شالله خدا کمکم کنه و بتونم به درستی بهشون برسم

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
ناراحتم برات چون اينجوري و با اين طرز فكر هم خودت عذاب ميكشي هم خانوادت رو عذاب ميدي، مطمئن باش ...

خیلی عذاب میکشم ... بخدا خیلی تو روم بهم میگن و شخصیت من طوری نیست که بتونم بد جواب بدم که دفعه بعد جرئت نکنن چیزی بم بگن ... خیلی راحت مردم هر چی بخوان رو بهم میگن

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
وجدان چی اخه به بچه هات نمیرسی خودتم از پا می افتی  منم۳تادارم وبسیار سختمه تا کوچیک هست سقط ...

قلب داره الان ... اصلا نمیتونم😭😭😭😭

نه عزیزم  من نتونستم سقط کنم چون اونو مثل این بچه هام میدیم .... ان شالله خدا کمکم کنه و بتون ...

به تو میگن یک زن😍😍😍 انشاالله خود حضرت زهرا کمکت می‌کنه برا منم دعا کن مادر بشم دارم دیونه میشم😞

خدایا پناه میبرم به خودت

خودت بهتر میدونی گلم.شوهرت چی میگه

شوهرم عاشق بچه اس 

فقط میگه خیلی تو فکر من هست ... دلش نمیاد سختی بکشم ... میگه خدا خودش داده و کمکت میکنه ‌‌....

به تو میگن یک زن😍😍😍 انشاالله خود حضرت زهرا کمکت می‌کنه برا منم دعا کن مادر بشم دارم دیونه میشم😞

ان شاالله به زودی زود باردار بشی عزیزم

خیلی عذاب میکشم ... بخدا خیلی تو روم بهم میگن و شخصیت من طوری نیست که بتونم بد جواب بدم که دفعه بعد ...

خب بگن فك ميكني فقط به تو ميگن؟؟؟ تو محل نزار اهميت نده

به خاطر بقيهبه خودت و بچه هات فشار مياري؟؟؟ اصلا چيكار كردي مگه كه نگران حرف بقيه اي؟؟؟؟ بخدا زندگيت خراب ميشه ول كن و حتي تو روت هم شنيدي اهميت نده چه برسه بخواب غصه بخوري

قشنگ يادمه تو مراسم فوت يكي از اقواممون دو نفر روبروم داشتن پچ پچ ميكردن منو نشون ميدادن بهم ميگفتن دختر فلانيه ها طلاق گرفته، اونوقتا بچه تر بودم اولش ناراحت شدم اما تصميم گرفتم هيچ حالم رو به خاطر نادوني و بيشعوريه بقيه خراب نكنم حرف اونارو حتي به مامانمم نگفتمًكه ناراحت نشه. خودت رو از اتيش عذاب حرف بقيه نجات بده

خب بگن فك ميكني فقط به تو ميگن؟؟؟ تو محل نزار اهميت نده به خاطر بقيهبه خودت و بچه هات فشار مياري؟؟؟ ...

چشم 

سعیم رو میکنم 

ان شاالله که بتونم

🙄🙄🙄🙄

بد گفته؟