2777
2789
عنوان

حاملگی ششم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 283 پست
 آره ولی خیلی سخت میشه . من تمام دغدغه ام دختر کوچیکمه ... که باید زود از شیر بگیرمش و خیلی اتف ...

خدا بزرگه، انشالا خودش همه کارا رو برات روبراه میکنه 

البته که سخته ولی تو حتما میتونی از پسش بربیای 👍💞

برات آرزوهای خوب دارم عزیز دلم، بهترینا برات پیش بیاد انشالا 🌺 

خدا بزرگه، انشالا خودش همه کارا رو برات روبراه میکنه  البته که سخته ولی تو حتما میتونی از پسش ...

ممنون از کامنت قشنگ و دلداری تون ... ان شاالله ... امیدوارم به خدا .... التماس دعا عزیزم

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منصرف شدم از سقط ‌... همون روز اول که شوکه شده بودم گفتم حتما سقط میکنم .... ولی دیدم کار من نیست .. ...

خدا بزرگه ان شاالله این یکی پسر بشه همه غمهات یادت بره،منم دوتا دختر دارم الان باردارم هنوز ۹هفتمه منم مثل تو استرس دارم 😔😔

خدا بزرگه ان شاالله این یکی پسر بشه همه غمهات یادت بره،منم دوتا دختر دارم الان باردارم هنوز ۹هفتمه م ...

ممنون ان شاالله ، 

ان شالله خدا به شما هم یه پسر سالم و صالح بده 🙏🙏🙏🌹🌹🌹

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
همیشه بخندی ایشالا😍😍چ جوری باردار شدی؟

فدات عزیزم.من یه چند سالی گریه و التماس میکردم به شوهرم که تو رو خدا بذار بچه دار شیم اونم به شدت برخورد میکرد و اصلا راضی نمیشد گذشت و بعد از چند سال راضی شد و من هر ماه به امید اینکه حامله ام کلی حالتهای عجیب غریب بهم دست میداد هر چی حلوا و ات و اشغال بود میخوردم اما خبری نبود میرفتم دستشویی حس میکردم حامله ام و زور نمیزدم که یه وقت بچه نیفته😂دیگه بعد از ۶ ماه اقدام بی فایده که شوهرمم داشت طلاقم میداد سر مشکلات خانوادگی وسط جنگ خیلی وحشتناکی که داشتیم فهمیدم باردار شدم😐تست زدم مثبت شد.البته  اول همون ماه لتروزول و کلومیفن هم خورده بودم

فدات عزیزم.من یه چند سالی گریه و التماس میکردم به شوهرم که تو رو خدا بذار بچه دار شیم اونم به شدت بر ...

دقیقا الان من اینجوری ام😂😂😂😂ی دستشویی با آرامش نمیرم زور نمیزنم بچم چیزی نشه ولی باز پریود میشم😂😂😂لتروزول و خیلی شنیدم ب منم داده دکتر این ماه میخورم پریود شدم،واست خوشحال شدم ایشالا همیشه همینجوری ی هویی دلت شاد بشه

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

[QUOTE=208215539]دقیقا الان من اینجوری ام😂😂😂😂ی دستشویی با آرامش نمیرم زور نمیزنم بچم چیزی نشه ولی باز پریود میشم ...[/QUOTE

عزیزمی.انشاالله به همین زودی جواب بگیری گلم  و تیکر بارداریتو ببینم😍😍

عزيزم تبريك ميگم بهت ناراحتي نداره كه خودت كه ميگي عاشق بچه اي شوهرتم كه همين حس رو وضع ماليتونم خوبه، خب خدارو شكر

تو الان مادر ٤ تا بچه اي بايد قوي باشي يعني چي كه مسخره مردم شدم؟! اصلا نبايد به مردم فرصت اظهار نظر بدي. خطا نكردي كه اصلا بگو دوست دارم ٤ تا دختر داشته باشم. قدر نعمتاي خدارو بدون. تو نگران دختر كوچيكت نباش اونم خدايي داره كه فكر اين روزاشو كرده، نگران چي هستي؟؟؟ من خودم ٢٠ روز فقط شير مادرم رو خوردم چي شده مگه؟؟ اصلا كم نياريااااااا جلو مردم.. هر كي خواست حرفي بزنه بگو ميخواستيم ٤ تا دختر داشته باشيم. پسر شد كه شد نشد هم چي ميشه مگه؟! 

من هميشه ميگفتم يا بچه نميارم كلا يا چهارتا ميارم. الانم بر همون باورم. اوني كه زندگيش بر پايه صداقت و عشقه و وضعيت ماليش هم خوبه چه بهتر كه بچه بيشتر داشته باشه. غصه نخوريااااااااا

عزيزم تبريك ميگم بهت ناراحتي نداره كه خودت كه ميگي عاشق بچه اي شوهرتم كه همين حس رو وضع ماليتونم خوب ...

ممنون عزیز دل 

چقدر قشنگ صحبت کردی  .‌‌..

برام دعا کن ... 

سخته واسم ... 

امیدم به خداست ... 

به قول خودتون میگم خدا بیشتر میدونه .... 

اینم امتحان زندگی منه

امتحان نه بگو يه فرصته بگو يه نعمته يه لطفه بخدا خيليا از خداشونه

میدونی چون من رو حرف مردم خیلی حساسم . خیلی برام مهمه در موردم چجور حرف بزنن ...‌‌الان افتادم رو زبونا ‌‌ ‌.... متنفرم از اینکه همیشه میخوان دلداریم بدن و دلسوزی کنن برام ‌‌‌‌‌... متنفرم از اینکه اگر کسی پسر داشته باشه ته دلش بگه الان چشمش میزنم چون من ندارم .‌‌‌‌‌‌‌‌یا دلم میخاد  .... نمیشه اینجا چیزای تو دلم رو بگم .... فقط دعا کنید برام   

اخ شرایطت سخته .تا کوچیک هست حتما سقط کن

خیلییی سخته ولی نتونستم سقط کنم وجدانم نمیذاره ...‌‌