2777
2789
عنوان

حاملگی ششم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 283 پست
سلام عزیزم 😍 خوبی  من شما رو از تاپیک نازگل _جونم میشناسم، خودمم باهاش دوستم  بارداری پ ...

سلام عزیزم

بله می شناسم 

خدا رو هزار بار شکر برای نی نی تون 😍 

ممنون عزیز دلم .....

من همه چی رو سپردم به خودش

به همه چی راضیم۴دختر یا ۳ دختر ویه پسر 

میدونی چیه ، انگار به این رسیدم نباید دعا کنم باید توکل کنم .... باید راضی باشم به اون چیزی که خدا برام میخواد .... وگرنه نکه پسر نخوام .... دختر دومم همش میگه چرا برام داداش نیوردی چرا همه داداش دارن غیر من ؟

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه بدیش به من ۵ ساله چشم انتظار بچم خودمو شوهرم دیگه راهی نبوده که نرفته باشیم . ای خدا شکرت . فقط ...

عزیزم ان شالله به زودی زود باردار بشی ‌‌... همه کاراهای خدا حکمت دارن .... من که مسخره مردم شدم بخاطر بارداریم و شما که چشم انتظار ین .... ان شاالله بهترین ها براتون اتفاق بیفته

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
سلام عزیزم بله می شناسم  خدا رو هزار بار شکر برای نی نی تون 😍  ممنون عزیز دلم ..... م ...

بله صد در صد درست میگی 

منم خودم به این باور رسیدم که هرچیزی رو اگه میده  یا نمیده یا تحت یه موقعیت و شرایط خاصی میده قطعا یه حکمتی داره

من خودم 37 سالمه 16 ساله ازدواج کردم دخترام دیگه بزرگن ماشالا ولی میگم لابد یه دلیلی داشته که این موقع بهم این پسرو بده 

انشالا که حاجت دل شما هم با حکمت خدا یکی باشه برات و این بار یه گلپسر بهت هدیه بده دهن مردم که بسته نمیشه خواهر ولی انشالا پسر میشه و خدا دهنشونو میبنده

🙏🙏🙏

در ضمن شما تنها نیستی خیلیا ممکنه تو شیر دهی باز باردار بشن 

یکی از هم دوره ای های منم بچش همین حدود 8_9 ماهشه باز باردار شده 

بچه هدیه خداست تو هر زمان و هر شرایطی بیاد نعمته

انشالا بارداری موفق و بی خطری باشه برات 

اگه اجازه بدی من گاهی بهت سر بزنم جویای حالت بشم 💗 💗 

ان شالله خدا هر چی خیره و دوست دارید بهتون بده عزیزم .... بخدا قسم اگر دخترم کوچولو نبود دیگه هیچ مش ...

عزیزم دیگه شده حرص نخور استرس واست خوب نیست تا بیاد نی نی بدنیا بیاد دخترتم بزرگتر میشه انشاءالله قدمش خیر باشه واستون

بله صد در صد درست میگی  منم خودم به این باور رسیدم که هرچیزی رو اگه میده  یا نمیده یا تحت ...

ان شاالله خیلی ممنونم از دعا خیرتون

در ضمن شما تنها نیستی خیلیا ممکنه تو شیر دهی باز باردار بشن  یکی از هم دوره ای های منم بچش همی ...

آره ولی خیلی سخت میشه . من تمام دغدغه ام دختر کوچیکمه ... که باید زود از شیر بگیرمش و خیلی اتفاقاتی که جلومونه ... ان شاالله خدا کمکمون کنه🙏

عزیزمی خوشحال میشم اگر دوستی مثل شما داشته باشم 🌹🌹

عزیزم دیگه شده حرص نخور استرس واست خوب نیست تا بیاد نی نی بدنیا بیاد دخترتم بزرگتر میشه انشاءالله قد ...

ان شاالله ممنون عزیزم

عزیزم سقط نکن هیچ وقت ان شاالله این یکی پسره 🤲

منصرف شدم از سقط ‌... همون روز اول که شوکه شده بودم گفتم حتما سقط میکنم .... ولی دیدم کار من نیست ... ان شاالله