2777
2789
عنوان

حاملگی ششم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8314 بازدید | 283 پست
تو تاپیکات متوجه شدم پسر دوست داری انشالله این یکی پسر بشه که دیگه تکمیل بشه و دیگه نیاری حتما حکمتی ...

اره دوست داشتم ولی قسمتمون نبود ... راضی شدم به رصای خدا .... اما بازم دوباره .....‌😔😔😔

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
وضع مالیت خوبه عزیزم پرستاری چیزی بیاری؟. فقط این دهن مردم همیشه بازه. اگه بچت پسر بشه میگن واسه پسر ...

وضعیت مالی مون خداروشکر خوبه ‌‌‌‌‌.. بخدا نصف ناراحتیم همین حرفاس که گفتید دقیقا عین اینا رو میگن

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا مرد باید مراقب باشه من قبول ندارم بارداریه ناخواسته رو منو همسرم ۴ساله از عقدمون تا عروسیمون ر ...

عین همین حرف رو ینفر بهم گفت . که من قبول ندارم ناخواسته رو ... به ماه بعدش ناخواسته بارذار شد ...‌‌بخدا رعایت میکردیم البته بصورت طبیعی .... هیچ اتفاقی نیافتاده بود ... نمیدونم چی شد 

خیلی پشت سرم حرف در میارن خیلی خیلییییی  برا اینکه سه دختر دارم خیلی حرف خوردم دیگه نمیتونم بخ ...

درک میکنم از دست این جماعت آدم نمیدونه کجا بره یه راه بگم بهت شاید خواست خدا بود من پیامتو ببینم فقط قول بده انجامش بدی با اعتقاد

درک میکنم از دست این جماعت آدم نمیدونه کجا بره یه راه بگم بهت شاید خواست خدا بود من پیامتو ببینم فقط ...

چشم حتما

استارتر خدا رو شکر 

ببین چقدر خدا دوست داره که غافلگیرت کرده یهویی بهت نی نی داده😍😍

من ۶ ساله در حسرت نی نی هستم

خواهش میکنم برام دعا کن خدا منم لایق مادر شدن بدونه و بهم بچه سالم و صالح بده🥺🥺

برای باردار شدنم‌ صلوات بفرست🙏🏻❤
استارتر خدا رو شکر  ببین چقدر خدا دوست داره که غافلگیرت کرده یهویی بهت نی نی داده😍😍 من ۶ سا ...

ان شالله خدا هر چی خیره و دوست دارید بهتون بده عزیزم .... بخدا قسم اگر دخترم کوچولو نبود دیگه هیچ مشکلی نبود ... سه تا دخترام میشدن 4تا دختر ‌‌.‌.. شرایط برام سخته

حق داری عزیزم خداکمکت میکنه نگران نباش

ان شاالله 😓

از الان تا مشخص شدن جنسیت سوره محمد رو هر روز بخون ونیت کن اسمشو محمد بذار با اعتقاد عمل کنی رد خور ...

واقعاً ؟

بخدا قسم اینقدر برا سومی همه کار کردم و نشد دیگه برا این میگم مطمعنم اینم دختره ....

انجام بده با اعتقاد منو دعا کن 

چشم اگر موند حتما انجام میدم

واقعاً ؟ بخدا قسم اینقدر برا سومی همه کار کردم و نشد دیگه برا این میگم مطمعنم اینم دختره ....

سلام عزیزم 😍 خوبی 

من شما رو از تاپیک نازگل _جونم میشناسم، خودمم باهاش دوستم 

بارداری پارسالتون باهم بودین اونم سه تا دختر داره رزگل، سوگل، نازگل 

یادت اومد؟ 

خدا سه تا فرشته هاتو برات نگهداره، انشالا که بحق این ماه عزیز خدا این بار یه پسر کاکل زری بهت میده 🙏🌺

منم دوتا دختر داشتم، بارداری سومم رو خدا خاست و با وجود اینکه آیودی داشتم باردار شدم و بارداری خیلی سختی برام بود، چله یاسین و چله سوره حجرات هم برای جنسیت و هم سلامتی بچم انجام دادم خدا روشکر پسرم صحیح و سالم بدنیا اومد 💞

شمام چله بردار انشالا که به حاجتت برسی، اون نذر اسم هم که دوستمون بهتون گفتن انجام بده، منم دیدم که جواب داده برای یکی از دوستامون همینجا تو سایت