2777
2789

من ۱۵ سالمه و خیلی دوست دارم بینی مو عمل کنم ولی بعضیا میگن زیر ۱۸ سال نمیشه بعضیا میگن از ۱۶ سال اشکالی نداره لطفا میشه راهنماییم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه میگن باید بذاری رشدت کامل بشه بعد اینکارو بکنی،

من دیدم کسی رو که ۱۶ سالگی عمل کرده و سه سال دبیرستان دائم به بینیش چسب بود آخرم بینیش فرمش عوض شد

لطفا هرجا تاپیک ترسناک دیدید من رو توش تگ کنید🙂❤
کمه سنت واسه عمل بذار دماغت فرم واقعی خودشو بگیره بعد عمل کن

الان نمیخوام عمل کنم حداقل ۱۶ سالم کامل بشه بعد 

بعدشم دیدین که وقتی بخوای از یه دکتر خوب وقت بگیری حداقل ۶ ماه تا وقت عملت طول میکشه

الان نمیخوام عمل کنم حداقل ۱۶ سالم کامل بشه بعد  بعدشم دیدین که وقتی بخوای از یه دکتر خوب وقت ...

نمیدونم عزیزم خودت میدونی من نسبت به نوجوونیم دماغم تغییر کرده قبلا انگار باد داشت حالا برو‌دکتر ببین چی میگه

اخه بینیم واقعا به عمل نیاز داره و خیلی تو چهره تاثیر داره

میدونم  .ولی خوب چند سال صبر کن . خودت میگی تو چهره تاثیر داره پس اگه خراب شه تاثیرش همیشه توی چهره ات هست . 

15 سال با این دماغ زندگی کردی دو سه سال دیگه هم تحملش کن . بعدش دیگه شصت هفتاد سال آینده دماغت خوشگله