2777
2789

توعقدم ۴ساله ۱ماه دیگه قراربرم خونه خودم تواین اوضاع نابسامان گوشیم شکست به همسرم گفتم گفت نه وظیفه من نیست مامانت باید بخره من پول ندارم و فلان توعقدیم حتی ۵هرارتومن برام شارژ نخریده میگه توعقدوظیفه من نیست درصورتی که الان اوضاع پولی مامان بابام خیلی داغون دلم براشون میسوزه بهم گفتن ۱ماه دیگه برات قسطی میخریم ....کارمن  بدنیست که مامان بابام باید برام بخرن؟؟ یک هفتست همش دارم گریه میکنم ازبی سیاستیم ..الانم دارم باگوشی مامانم پیام میدم نگید باچی پیام میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم وظیفه شوهرته چون عقدی

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

خوب صبرکن تایه ماه بعدازدواج شوهرت بخره برات ولی الانم وضیفشه که بخره برات معلومه خسیسه

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡

عزیزم این چه حرفی بوده بهت زده؟ شما الان زن قانونی و شرعی ایشونی . تمام خرجت با این آقاست .

خب پس دیگه باهات حرف نزنه و نبینت تا برید سر خونه زندگیتون .

والا من از همون روز اول به شوهرم رو ندادم . اونم میگفت من خرج میدم ولی یه چیزات با مامانت باشه . گفتم من زنتم دیگه قرار نیست مادرم رو بکشم تو خرج . هم خدا رو میخوان و هم خرما ..

وظیفه همسرته 

یعنی چی این چرت و پرتا که نامزدیم و فلان از لحظه ای که اسمش میرع تو شناسنامه دیگه رسما قانونا همسرته 

نامزدی فقط یه اسمه اونم برای خرید جهیزیه و خونه وگرنه هیچ ربطی نداره نکنه بعد عروسی شوهر حساب میشه پس الان چیه 

باهاش حرف بزن منطقی چون با این کارا شخصیت خودشو پیش خانوادت میاره پایین واقعا هم زشته