2777
2789
عنوان

گوشیم شکسته شوهرم برام گوشی نمیخره توعقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1527 بازدید | 34 پست
زمان خوبیا خوبه زمان دعوا این حرفارومیگه اصلاانگاردوتاشخصیت متضادداره وقتی که خوبه که حالم بهم میخور ...

ازالان بهش بگو من شوهرخسیس نمیخوام بهتره وگرنه بری خونش بدتره نبایداینجوری باشه من اصلاعقدنکرده بودم نامزدم برام هرچی‌میخرید عقدکه کردم اصلابهش نگفتم خودش یه گوشی مدل بالاخرید ازگوشی خودشم بهتر ولی خوب بعدازدواج خیلی خسیس شدعوض شدالانم هرچی برام بخره منت میزاره خسیسی خیلی سخته

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
نه سخت نیست منم میخواستم همین کاربکنم شوهرم گفت میخوای زرنگ بازی دربیاری که اومدی خونه خودمون من برا ...

عزیزم فکر نمیکنی یکم برای ادامه رابطت و ازدواجت یکم باید بیشتر فکر کنی؟؟؟؟هنوز خونت نرفتی این اینجوریه ماهی رو هروقت از اب بگیری تازس پس فردا با دوتا بچه بدبختت نکنه زرنگ بازی و این حرفا چیه مگه تو غریبه ای 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گوشی رابخر نه اتو پرس....

گفت زرنگ بازی بگو برات متاسفم

چیزی هم گفت جوابشونده

وقتی اینجورمیکنه به حرفش کنی تااخربایدسواری بدین بلانسبت

یادبگیروقتی اینحورچیزها میگه باهاش سرسنگین شو که بفهمه ناراحتی بعدشم بهش نه زنگ بزن نه پیام بده

اونم چیزی گفت جوابشوبده اماخلاصه

نازه ونیاز اینوزیادتوزندگیت به کارببر سکوت سکوت سکوت

یک جاهایی خم به حرف مردها نبایدبکنی...اصلاهم نترس اگرسریک گوشی یااتوپرس میخوادزندکیت بپاشه بهترکه بپاشه

که اگرباسیاست رفتارکنی هیچی نمیشه

مردهااز سکوت وقهر زنها میترسن

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

حالم خیلی بده شوهرم یه حرفایی زده که حالم بده...من جهیزیه همه چیز خریدم مارکای خوبم خریدم ازسولادوم ...

خب اصلا خودش چی خریده چه مارکایی خریده ساده نباش انقدر نزار هرچی خواست بگه چقدر کوتاه فکر و عقده ایه که یه اتوپرسو میزنه تو سرت چقدر حقیر باید باشه ادم