2777
2789

خونم بالای خونه مادرشوهرمه،پایین دو تا در تو حیاط دارن و یه پنجره بزررررگ،اعتقادی هم ب پرده ندارن😂تسلط کااااامل روی حیاط دارن،پاییز و زمستون و بهارم درا باز،بری بیای کسی بیاد خونم مهمونی دوستی کسی،نشستن مث نگهبان زل میزنن تو صورتت یا مهمونت،واقعا افسرده شدم دیگه،اعتراضم‌نمیشه کرد چون کاریم ندارن ولی از تحت نظر بودن و تحت کنترل و سلطه بودن متنفررررم،حتی تا تو حیاطم دوس ندارم برم همش میگم کاش ازدواج نمیکردم🥺شوهرم خوبه ولی ساختمون مشترک خیلی گنده هیچ وقتم نمیتونیم بریم با این اوضاع حقوقا و قیمت خونه ها

۵ ماه بعد ازدواجم طبقه بالای مادرشوهرم اینا زندگی کردم فقط یکبار خواهرم اومد بهم سر زد،اصلانم تو رفت وامدم دخالت نمیکردن،ولی بعد از اون ۵ ماه فهمیدم استقلال واقعی چی هست،اصلا توی یا ساختمون بودن جالب نیست

لطفالایک نکنید،ممنون
۵ ماه بعد ازدواجم طبقه بالای مادرشوهرم اینا زندگی کردم فقط یکبار خواهرم اومد بهم سر زد،اصلانم تو رفت ...

دقیقا کاری ندارن ولی نمیدونم یه حس گندیه ک دوس ندارم اونجا باشم،دوس دارم با غریبه ها زندگی کنم هر کی خواست بیاد،بره ولی اینجوری خیلی افتضاحه امار همه چیو دارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا کاری ندارن ولی نمیدونم یه حس گندیه ک دوس ندارم اونجا باشم،دوس دارم با غریبه ها زندگی کنم هر کی ...

اره من اصلانمیتونستم لباس کامل راحتی بپوشم،چون در روز ممکن بود چندبار مادر شوهرم بنده خدا صدام کنه بهم وسیله بده یاچیزی ازم بگیره،یانمبتونستم با شوهرم بگم وبخندم همش نگران میشید که دارید دعوا میکنید

لطفالایک نکنید،ممنون
اره من اصلانمیتونستم لباس کامل راحتی بپوشم،چون در روز ممکن بود چندبار مادر شوهرم بنده خدا صدام کنه ب ...

نه من کلا اهل رفت و امد نیستم الان بیشتر از یک ماهه نرفتم سر بزنم و اصلا از روی قهر و ناراحتی و اینا نیست کلا معذبم اونجا،ولی دقیقا یکم صدامون بره بالا زنگ میزنن چی شده،دعوامون ک بشه وسط خونن😁کلا احساس نمیکنم ازدواج کردم،یه مدت میرفتم سرکار،اسنپ میگرفتم پدرشوهرم هی میومد سر و گوش اب میداد و سوال پیچ میکرد،کلا از من خوشش نمیاد البته😑همش میگم اگه جدا بودیم اینطور میشد،اونطور میشد حتی ب طلاقم فکر میکنم