2777
2789
عنوان

یک هفته گذشت و....

234 بازدید | 11 پست

هنوزم ازت بی خبرم   

هفته پیش این موقع یادته؟

یادته ناراحت بودم و تو هی بهم میگفتی نبینم ناراحتیتو؟ یادته یا نه؟

حالا ببین به خاطرت به چه روزی افتادم   

مرده  ی متحرک شنیدی؟ 

من همونم یه مرده که فقط حرکت میکنه و هیچ درکی از اتفاقای اطرافش نداره   

کاشکی زودتر یه خبری ازت به دستم برسه وگرنه...

یادته شوخی میکردیم میگفتیم سر راهت یه کمپوت و آبمیوه بگیر بیا دیوونه خونه ملاقاتم یادته میخندیدی به این حرفم؟  

حالا داره واقعی میشه .......

این یه هفته خیلی سخت گذشت خیلی منتظرت بودم بیشتر از چیزی که فکرش رو بکنی 

خودمو به هر دری زدم تا فقط یه خبر ازت پیدا کنم ولی همه درا به روم بستس ....

دیوونه وار دلتنگتم ولی هیچ  نمیتونم بکنم .....

فقط میتونم منتظرت بمونم و میمونم ..   

دوستای گلم تصمیم گرفتم هر شب برای رفیقم اینجا یه دلنوشته بزارم و یکم اینجوری دلم خالی شه   

دعا کنید تموم شه این حال خرابم...

ایشالا که هیچ کدومتون تجربش نکنید دلتنگی رو که بد دردیه   

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨

زن یا مرد 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فرقی داره؟    

اره خیلی فرق داره اگه مرد باشه ولش کن ارزش دلتنگی نداره کسی که تنها می‌زاره طرفو ولی زن باشه دعا میکنیم از دلتنگی در بیای .متوجه شدی فرقشو

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
اره خیلی فرق داره اگه مرد باشه ولش کن ارزش دلتنگی نداره کسی که تنها می‌زاره طرفو ولی زن باشه دعا میک ...

خودمم میدونم ارزش نداره ولی.....

مرسی عزیزم   

سنت خیلی کمه یروزی سنت بالاتر می‌ره میره تو شادی زیاد میری میای به این نوشته ها میخندی وبا خودت میگی این کی بود و من چقد خوشبختم الان .موفق باشی 

هستی بیمعرفت اشکا منو ببین دارم جون میدم اینطور ک منو داغون تر میکنی 😭😭😭😭

تا رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد                                                              ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤
هستی بیمعرفت اشکا منو ببین دارم جون میدم اینطور ک منو داغون تر میکنی 😭😭😭😭

دلنوشتس دیگه 

یکم دلم آروم میگیره 

خودم موقع نوشتنش سیل راه افتاد تو اتاقم   

میدونم. میاد تایپکا مونو میخونه میدونم مطمئنم فقط فقط یادت باشه وقتی نیستی دارم جون میدم یادته میگفتی نخورررررررر الان بگی یا نگی نمی‌خورم از وقتی رفتی یه لقمه غذا راحت نخورم بغض راه گلومو بسته نمیذاره ی آب خوش از گلوم پایین بره ببین حالمو تورو خدا تورو جان. تک خواهرت برگرد 😔😔😔

تا رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد                                                              ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤

همه. میگن. ولش کن برنمیگرده تنها امیدم ازم دارن میگیرن ولی ببین صبر میکنم نیای راهی ک خودت میخواستی بری جلو و ما جلوتو گرفتیم من میرم مطمئن. باش جوری ک. دیگه برنگردم بهت قول میدم نیومدی منم نباشم.😔😔😔😔