2777
2789
عنوان

با چنین افرادی چه برخوردی کنم؟ 😔

138 بازدید | 5 پست

من توی مجموعه کار میکنم که از نظر تحصیلات، من از همه افراد اون مجموعه بالاتر هستم. و با استفاده از پروانه من اونجا پابرجاست، ولی سرمایه گذار اونجا من نیستم، و افرادی که اونجا کار میکنن از طرف اون سرمایه گذار حقوق میگیرن. 

متاسفانه این آقای سرمایه گذار خیلی خلافکاره و انتظار داره من در کارهای خلافش مشارکت کنم، ولی من تا الان جلوش ایستادم. ولی ایشون در ظاهر با من خوش برخوردن ولی در پشت قضیه افراد زیردست رو علیه من بلند میکنند، بعد هم هر اتفاقی میافته، یا میگن اشتباه متوجه شدی، یا هر کدوم تقصیر رو میندازه تو گردن اون نفری که در جمع اون روز حضور نداشته،  که من دیگه پیگیر ماجرا نباشم.

برای مثال یه مورده خیل ساده که وارد مشکلات تخصصی نشیم، من وارد مجموعه میشم همشون ایستادن، من وارد شدم سلام میکنم همشون سرشون رو میندازن پایین حتی یک نفر جواب نمیده، مگه میشه توی اون همه آدم یک نفر هم نشنوه و خیلی این مورد تکرار میشه. قبل از من هم یه نفره دیگه با این شرایط با این آقا کار میکرده همین بلاها رو سرش آورده اونجا رو ترک کرده. 

متاسفانه مجبورم تا یکسال با ایشون همکاری کنم. نگید که اون مکان رو رها کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما ایمان دارید که کار درست رو می کنید پس رفتار اطرافیان رو اهمیت ندید کارخودتونو بکنید تا این یکسال ...

آره به رفتاراشون سعی میکنم توجه نکنم و زیاد پیگیر نباشم، ولی به مرور زمان روی روح و روان آدم تاثیر میذاره

فقط مواظب باش قربانی امضا دادن و کارهاشون نشی، کارت درسته. مواظب خودت باش تا تموم بشه، اگه درآمدش به ...

مشکل اینه دیگه نمیخوام با سرمایه گذار کار کنم، ولی پول خودم یکسال دیگه جور میشه. بخوام ازینجا هم بیام بیرون برای یکسال و پیدا کردن یک سرمایه گذار دیگه واقعا برای من ارزش نداره، مجبورم یکسال اینجا باشم و تحمل کنم، نمیدونم باهاشون برخورد کنم ولی میدونم رفتار بدتری رو از خودشون نشون میدن