2777
2789
عنوان

مااااار😱

882 بازدید | 93 پست

نمیدونیم چکار کنیم الان دوماه که درگیر مار هسیم هرچی بچه مار میکشیم تموم نمیشن ک نمیشن سم استفاده کردیم گوگرد استفاده کردیم اما بی فایدس تو اشپز خونه زیر میز تلوزیون هرجا نگا میکنی یکیشون داره میره اگه راهکاری چیزی دارین کمک کنین لطفا خسته شدیم دیگ تا الان ده تا از یه نوع و یه دونم یه نوع متفاوت کشتیم الان باز یکی پیدا کردیم😫😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا امام خمینی 

من فوبیا مااااار دارم

چجوری موندی تو خونه؟؟؟؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اینا مار نیستن🤣

چین پسسسس

وای من واقعا فوبیا دارما وااااااقعا 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

عکس داری؟

اخییی😍

از اتش نشانی کمک بگیرید 

کل خونه رو گوگرد بپاش همه جا رو

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
😐😐 عوض کن خونتووو

خونه ها اجاره هاشون نجومی و بابای منم الان چهارماه یه روزم سرکار نیس حالا اجاره به کنار پول ودیعه ک دیگ هیچی هشتاد میلیون هفتاد میلیون کمترینش ایناس 

ببین لونه ش کجاس

من شدیدا  اعتقاد دارم هر جا مار باشه گنج هم هست

چند تا از دوستام مار داخل خونه شون رو کشتن لونه ش رو گشتن و طلا و سکه هخامنشی و اینا پیدا کردن وعضشون خوب شد

ولی بهتره ماره رو نکشید بد شانسی میارین

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
عکس داری؟ اخییی😍 از اتش نشانی کمک بگیرید  کل خونه رو گوگرد بپاش همه جا رو

اتش نشانی نمیاد یکی از این بزرگاشون اومد بود تو خونه بعد گم شد زنگ زدیم اتش  نشانی گفت هروقت پیداش کردین زنگ بزنین ما بیایم برای انتقال