2777
2789
عنوان

مااااار😱

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 93 پست

وای من الان یه مورچه رو دستم بود پرتش کردم اونور الان هی توهم میزنم که مورچه رو بدنم داره را میره 😂هی پا میشم اینور اونورمو چک میکنم😂

شما چجوریییییی موندین تو اون خونه اگه نیشتون زد چی؟؟؟ 

برای ظهور آقا امام زمان صلوات🥰🤲🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مالش واسه بقیس مارش واسه ماس چه دل خوشی داری خواهر😂🤣

🤣🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
مالش واسه بقیس مارش واسه ماس چه دل خوشی داری خواهر😂🤣

حالا بگرد شاید شانس بهت رو زده

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
یه چی که مار میخوره بیارید  ماخیلی سوسک و هزار پا و مارمولک داریم تابستون کهمیشه یه جوجه تیغی ...

آره حیاط مام جوجه تیغی داره 

میگن جایی که جوجه تیغی باشه مارو اینجور چیزا نمیاد

برای ظهور آقا امام زمان صلوات🥰🤲🙏

دیروز یه هزارپا کوچیک تو حیاط دیدم خدا شاهده تا صب حس میکردم تو تو پر وپاچمو لباسمم هس 

چندبار هی لباس عوض کردم 

اینقد مور مورم شده بود

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
وای من الان یه مورچه رو دستم بود پرتش کردم اونور الان هی توهم میزنم که مورچه رو بدنم داره را میره 😂 ...

نمیدونم بخدا شبو روز همش استرس چن روز پیش داشتم فیلم نگا میکردم یکیشون اومد روپام فقد جیغ کشیدم و پریدم توکوچه😑🤣

نمیدونم بخدا شبو روز همش استرس چن روز پیش داشتم فیلم نگا میکردم یکیشون اومد روپام فقد جیغ کشیدم و پر ...

زتگ بزنید یه سم  پاشی معروف تو اصفهان که راهنمایی کنه 

همشون سم مخصوص دارن 

اگه پول ندارید بهشون بگید من پول ندارم 

راهنمایی کنن  سم و براتون بفرستن

آره حیاط مام جوجه تیغی داره  میگن جایی که جوجه تیغی باشه مارو اینجور چیزا نمیاد

چه جالب نشنیده بودم 😍

از کجا میارین جوجه تیغی رو ؟

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔