سلام خانما واسه قبل بارداریم تست پاپ اسمیردادم همه چیزخوب بوددکترمعاینم کرد گف مشکلی ندارم تنهامشکلم تنبلی تخمدان همون پلی کیستیک بود باتغییرسبک زندگی لکه بینیه حین دوپریودیم خوب شد این ماه بدون تاخیرپریودشدم این ماه دارم روزی ۲۰دقیقه ورزش میکنم بنظرتون خوبه؟؟واسه باردارشدن دمنوشم استفاده میکنم رژیم غذاییم دکتربهم داده کسی بوده اینجوری بااین شرایط باردارشه؟؟؟
از پاکی تا اقدام با روغن سیاه دانه رحمتو ماساژ بده
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
منم هستم..الان سه ماهه ولی نشدم.....این ماهم نشم میرم دکتر...چه رژیمی..چه دلخوشی میخوری
برو مستقیم طب اسلامی
۵الی ۶روزی بود تخم هویچ و رازیانه مصرف میکردم چون ممکنه سقط نطفه بیاره قطعش کردم دوباره الا چایی سبز بادارچین بعدورزشم میخورم ازعطاری اسیاب شده های زنجبیل هل دارچین فلفل سیاه گرفتم روزی یک قاشق خودم و همسرم میخوریم همراه بادمنوش نعنا و گل گاوزبان دوتایی میخوریم