2777
2789
عنوان

دخی های مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 111 پست
من چون خودم از معیارام هست برام یه ذره سخته  ولی اگه ببینم واقعا مرد خوبیه قبولش میکنم  ...

اره دیگه منم برام مهمه قد طرف،جذبش نمیشم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باید برم یه والیبالیست یا بسکتبالیست جور کنم بالای ۲متر خودم ۱۸۰دم😐😂

😂😂

حالا هم قدتم بود بد نیستا 😂

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
فک کردم نوشتی مشکلی با شلغم نداشته باشه😐😂

خوب شد گفتی عزیزم جدی منم خوندم شلغم ! فکر کردم لابد عاشق شلغمه 

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒

مهم ترین ملاکم اینه خوش اخلاق و مهربون باشه.... با غیرت و با شرف باشه چشم پاک باشه با گذشتش هم مشکل ندارم اگه رابطه ج. ن. س. ی نداشته باشه....وضع مالی هم برام مهم نی وضع مالیش هر چی باشه می‌سازم.... کنار هم کار می‌کنیم به پول میشه کنار هم رسید 

چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص❤️✨

خب اولین معیارم اخلاقشه و ایمانش 

بعد پوول بعد خانواده بعد قیافه ش 

البته منظورم از قیافه قدشه یعنی قدش بلند باشه برام کافیه😁

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
اره دیگه منم برام مهمه قد طرف،جذبش نمیشم

طوری نباشه که بعدا پشیمون بشی 

چون این مورد برای خاله ی من پیش اومد یه خواستگار داشت که کچل بود و قدش کوتاه ولی بسیاررررر آدم خوش اخلاقی بود و دستش به دهنش می‌رسید، خالم اونو رد کرد با یکی که واقعا خوشتیپ بودا، خیلی، قدش بلند بود، هیکلی، خیلیییی خوشگل بود، اخلاقشم بد نبود ولی... ، ازدواج کرد ولی تهش منجر به یک اتفاق وحشتناک شد، خالم میگه حماقت کردم اونو رد کردم بخاطر این چیزا، الان اون یکی خواستگارش چه دم و دستگاهی به هم زده 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷