konkor_moshaver مدیر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 2759 عنوان این دل | مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 29 پست این دل کجای آدمه ک وقتی میگیره با هیچ مسکنی آروم نمیشه🥺🥺 1400/06/16 | 17:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
konkor_moshaver مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 2759 چی بخورم نه چی بخونم نماز بخون قرآن بخون با خدا حرف برن حرف زدم همون لحظه سبک میشم باز چن ساعت بعدش حالتام برمیگرده
یاشار، عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 1428 چطور باید ینفر فراموش کرد😭 برو سرکارکلاس اموزشی چیزیارزش ندارن مردا مردانگی جنسیت سرش نمیشه انسانیت که نداشته باشی نامردی
آگاو عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 5359 یه مقاله خوندم که پزشکا و محققا گفتن وقتی دل ادم میشکنه قلب حالتش تغییر میکنه!شاید دل گرفتنم مثه همون باشه!
konkor_moshaver مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 2759 هعییی میگذره منم ولی چاره ای نیست میزنم به بیخیالی همیشه ام نمیشه به بیخیالی زد بازم آدم درگیر میشه
konkor_moshaver مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 2759 برو سرکار کلاس اموزشی چیزی ارزش ندارن مردا دانشجو ام دانش آموز دارمولی بازم فکرش هست با اینک سرم شلوغ ولی همش تو ذهنمینی ممکنه اونم بمن فکر کنه همون روزی ک من پروفایلم عوض میکنم اونم بعد من عوض میکنه هنو شمارم داره ولی ازش خبری نیس😭😭پس چرا اینکارارو میکنه
یاشار، عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 1428 دانشجو ام دانش آموز دارم ولی بازم فکرش هست با اینک سرم شلوغ ولی همش تو ذهنم ینی مم ... چی بگم نمیشه ادمارو شناخت مردانگی جنسیت سرش نمیشه انسانیت که نداشته باشی نامردی
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7967 😁 چی شدههه😳😳😳😂😂 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
hooodjooon عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 15524 چی شدههه😳😳😳😂😂 😂😂😂ینی اونایی که تو زندگیت نموندن برات مهم نباشن😁😁😁
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7967 😂😂😂ینی اونایی که تو زندگیت نموندن برات مهم نباشن😁😁😁 فک کردم به خودت میگی و برنگشتی😭😂😂😂😂😂 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7967 نه اومدم خونه😁😁 آفرین دختر خوبی شدی😁❤🌹 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫