konkor_moshaver مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 2760 عنوان این دل 134 بازدید | 29 پست این دل کجای آدمه ک وقتی میگیره با هیچ مسکنی آروم نمیشه🥺🥺 1400/06/16 | 17:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 جناب خاندیالوگ اون دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 برای آرامش دل مسکن نمیخورن فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
cutegril عضویت: 1400/03/09 تعداد پست: 20006 ✌🥺❤ ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
یاشار، عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 1428 نمیدانم🤷🏻♂ مردانگی جنسیت سرش نمیشه انسانیت که نداشته باشی نامردی
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 دلم گرفته🤕🥺 هعییی میگذره منم ولی چاره ای نیست میزنم به بیخیالی دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 چی بخورم چی بخورم نه چی بخونمنماز بخونقرآن بخونبا خدا حرف برن فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
konkor_moshaver مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 2760 برو هوابخور☹ هوا هم نمیشه خورد خسته شدمکاش بتونم ینفر فراموش کنم
sogand_____ عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 7949 هوا هم نمیشه خورد خسته شدم کاش بتونم ینفر فراموش کنم کسی که فراموشت کرده رو باید فراموش کرد
konkor_moshaver مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 2760 نمیدانم🤷🏻♂ چطور باید ینفر فراموش کرد😭