دارم برا نینی تو راهیم تخت و کمد میگیرم.......شرکتیا از کارگاهیا گرونترن ...اگه بخوام شرکتی بگیرم با پولمون میتونم یه تخت و کمد بگیرم برندشم آپاداناس....ولی اگه بخام کارگاهی بگیرم کمد و تخت و ویترین میتونم بگیرم.......بنظرتون چیکار کنم؟
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
شرکتیا سرویس کاملش ۱۱ تومن گفت.البته با تخفیف چشنواره.ولی تخت و کمدش هشت ونیم.........کارگاهیا سرویس کاملشو گفت ۸و خورده ای
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
شرکتیا سرویس کاملش ۱۱ تومن گفت.البته با تخفیف چشنواره.ولی تخت و کمدش هشت ونیم.........کارگاهیا سرویس ...
اگه کارگاهیه و جنسش خوبه کارگاهی رو بخر . من برا دخترم ۶ سال پیش سرویس تخت و کمد و ویترین گرفتم کارگاهی بود ولی جنس خیلی خوب .دو منظورس . باید ببینی جنس و کیفیتشون چجوریه
آره چن نفر بهم گفتن نگیرم......پس اسباب بازیاشو چیکار کنم؟