2777
2789
عنوان

تخت و کمد نوزادی

252 بازدید | 15 پست

دارم برا نینی تو راهیم تخت و کمد میگیرم.......شرکتیا از کارگاهیا گرونترن ...اگه بخوام شرکتی بگیرم با پولمون میتونم یه تخت و کمد بگیرم برندشم آپاداناس....ولی اگه بخام کارگاهی بگیرم کمد و تخت و ویترین میتونم بگیرم.......بنظرتون چیکار کنم؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر هزینشه  هر کدوم ؟

شرکتیا سرویس کاملش ۱۱ تومن گفت.البته با تخفیف چشنواره.ولی تخت و کمدش هشت ونیم.........کارگاهیا سرویس کاملشو گفت ۸و خورده ای

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
حالا خب تفاوتشون چیه غیر از برندش

جنساشون بهتره

من آپادانا رو انتخاب میکنم

خودمونم رفتیم کارگاهیارو دیدیم اصلا به تمیزی و کیفیت کارای شرکتی نیست

ایمنی کارای شرکتی خیلی بهتره معتبرم هست آپادانا

تکه های کمتر ولی با کیفیت بیشتر بخر

🌷
شرکتیا سرویس کاملش ۱۱ تومن گفت.البته با تخفیف چشنواره.ولی تخت و کمدش هشت ونیم.........کارگاهیا سرویس ...

اگه کارگاهیه و جنسش خوبه کارگاهی رو بخر . من برا دخترم ۶ سال پیش سرویس تخت و کمد و ویترین گرفتم کارگاهی بود ولی جنس خیلی خوب .دو منظورس . باید ببینی جنس و کیفیتشون چجوریه

خدای من خدای معجزه هاست . 
ویترین دیگه از مد افتاده، به نظرم اصلا نگیر.

آره چن نفر بهم گفتن نگیرم......پس اسباب بازیاشو چیکار کنم؟