2777
2789
میترسم منم آخر برم خدا اون روزو نده یعنی عمرا برم میترسم شوهرم سرم هوو بیاره ای خدا به حق همین شب عیدی حاجتمو بده بهم یه بچه سالم و صالح بده این صبرش تموم بشه من چیکار کنم ای خدا ااااا
خداااااایا شکرت امام رضا ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی من صدای قلب دخترخوشکلم شنیدم ان شاالله سالم و صالح بیاد بغلم......... ان شاالله خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح بده . اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ..اللهم عجل لولیک الفرج...التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمه من 80 سالش بود فوت کرد سر سالش شوهرش رفت یه دختر مجرد گرفت شوهر عمم 90سالخ سرحال دختره 33 ساله بیا ببین چه عشقی دارن دختر عمومم که فوت کرده دوماه پیش شوهرش هنو 35 بیشتر نیست خیلی همو دوست داشتن اما مطمئنم سر یک سال مجبوره به خاطر بچه هاش ازدواج کنه چون هنو بچه هاش کوچیکن . به شوهرم گفتم اگه من مردم رفتی زن گرفتی هرشب میام به خوابت عذاب وجدان بگیری اصلا دوست ندارم شوهرم اسم یه زن دیگرو پیشم بیاره
خداااااایا شکرت امام رضا ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی من صدای قلب دخترخوشکلم شنیدم ان شاالله سالم و صالح بیاد بغلم......... ان شاالله خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح بده . اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ..اللهم عجل لولیک الفرج...التماس دعا
به حاشیش کاری ندارم اینو بخاطر حرف بچه ها تعریف کردم االان یه ماهه تموم زنهای فامیل افتادن بجون شوهراشون ک اگه من مردم چیکار کن این میگه یه سال صبر کن اون میگه اصلا نگیرخخخخخخ مازنها چقد بیچارهایم
زن همسایه ما 19 سال بچه دار نشد ! زنه یکی (از دوستای خودشو که یه کم خل وضع بود البته) رو خاستگاری کرد برا شوهرش. بعد این زن دومیه بار دار شد. ماه بعد زن اولیه باردار شد ... خیلی عجیب بود . دکترا به زن اولی گفته بودن هیچوقت بچه دار نمیشه. بعدم دو تا زنه هوو با هم میرفتن سیسمونی میخریدن ... با هم میرن گردش و مهمونی . جدی میگم. یعنی ظاهرا با هم خوبن. خونه هاشونم جداس
من که هرچی مرد زن مرده تو اطرافیانم دیدم چندماه بعد فوت همسرشون رفتن زن گرفتن .. هم جوون توشون بوده و هم پیر .. دردناک ترینشون یکی از فامیلای دورمون بود که پارسال زن جوونش به خاطر سرطان خون مرد . خیلی همدیگه رو دوست داشتن و عاشق هم بودن .. زن بیچاره روزی که فهمید مریضه تا روزی که فوت کرد هفت هشت ماه بیشتر نشد .. دو تا پسر 6 ساله و 1 ساله هم داشت ... شوهرش دو سه ماه بچه ها رو نگه داشت دید از کار و زندگی مونده مجبور شد یه زنی بگیره که بچه دار نمیشد... دیگه خیلی ازش خبر نداریم ولی شنیدم که میگه نمیتونم زنم رو فراموش کنم و یکی دیگه رو به جاش قبول کنم
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم