2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 117 پست
اگه بگم نیست باور میکنی به خود خدا نیست

هست همه راه هارو نرفتی/از یکی مشورت بگیر دوتا عقل بهتراز یکیه

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تا کجا میگذره هر روز داره بدتر میشه هر چقدر صبر کردم درست نشد میزی هر چی تلاش کردم درست نشده

درست میشه مطمئن باش!!!!!!

بغیر از اینکه روایت و حدیث و اینا داریم در اين باره، من خودم بارها و بارها تجربه کردم. 

روزهایی بوده که بشدت از همه چیز متنفر بودم و.... ولی باز با گذر زمان به کلی حالم عوض شد

یه لحظه بیا اينجا😉👇...................................                                     همین امروز تا الان چقدر به امام زمانت فکر کردی؟                                        چقدر منتظرش بودی؟     ................... تا اینجا خوندی، یه صلواتم بفرست و برو😊😉
به نظرتون با قرض لگزوپرام میشه خودکشی کرد اگه چند ورق خورد؟

میخای پر بازدید بشی؟ 😑

یه لحظه بیا اينجا😉👇...................................                                     همین امروز تا الان چقدر به امام زمانت فکر کردی؟                                        چقدر منتظرش بودی؟     ................... تا اینجا خوندی، یه صلواتم بفرست و برو😊😉
درست میشه مطمئن باش!!!!!! بغیر از اینکه روایت و حدیث و اینا داریم در اين باره، من خودم بارها و باره ...

دیگه امید ندارم هر چقدر امید داشتم تموم شده چون هرروز داره بدتر میشه اوضاع میتونم ادامه بدم میتونم بازم بدبخت تر شم اما میترسم از روزی که مادر باشم از اینکه یه بچه رو هم بدبخت کنم

برات متاسفم

دقیقا/واقعا فاز اینا ک همش به بقیه میگن میخوان پربازدید بشنو نمیفهمم.مگه جام میدن اینقدر مهمه؟

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
عزیزم خیلی زیاده  تو بچگی آزار جنسی دیدم پدر معتاد و اختلاف پدرمو مادرم ...بزرگتر شدم خودارضای ...

نگاه تو نسبت به زندگی تغییر بده گلم کوچیک ترین کاریه که برا خودتون میتونین انجام بدین. عزیزم برو برا خودت حرفه ای یاد بگیر و مستقل باش به دوست داشتن و تنفر زیاد فکر نکن خیلیا همدیگه رو دوست داشتن و بهم رسیدن و زندگی عالی با رفاه داشتن ولی نتونستن کنار هم بمونن انتخاب درست و عاقلانه بهتر از احساس و دوست داشتنه به این فکر کنین همسرتون تو اون موقعیت بهترین شخص بودن که انتخاب کردین و واقعا دوست داشته شمارو با وحود اطلاع از همه چیز بازم پای انتخابش مونده و برای زندگی انتخابتون کرده. زندگی خیلی قشنگه خوشگلم.منم خیلی دوره های سختی رو طی کردم بااینکه الان۲۲/۲۳سالمه.زندگی رو سهل بگیر و پیشرفت کن گذشته رو نمیشه برگشت و تغییر داد ولی اینده رو هم نمیشه بخاطر گذشته خراب کرد.دختر قوی هستی از نوشته هات مشخصه چه برهه های سختی رو گذروندی و طاقت اوردی

ببین گلم زندگی خیلیا سخته ولی خیلیا یا نشون نمیدن یا طاقت میارن.نمیدونم ولی ب این فکر کن که خیلیا مشکلشون از توام بیشتره.مطمئن باش اینو.زندگی همینه مهم اینه که میدونی موندگار نیست دائمی نیست بالاخره تموم میشه.مهم آخرتته.ب همه ی ادمایی که مردن نگا کن چ پولدار چ خوشحال چ فقیر همه میرن همه یکی ان مهم اون چیزیه که برای آخرتت جمع میکنی.اتفاقا برای تویی ک میدونی این دنیا ارزش نداره خیلی خوب و راحت میتونی به فکر آخرتت باشی. 

زیاد میشناسم اما تو نکن

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜