2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 117 پست
نمونشو میگی قشنگم؟

عزیزم خیلی زیاده 

تو بچگی آزار جنسی دیدم پدر معتاد و اختلاف پدرمو مادرم ...بزرگتر شدم خودارضایی میکردم اصلا نمیفهدم چیکار میکنم بکارتمو از دست دادم فکر کنم درس خوندم به جایی نرسیدم عاشق شدم منو نخواست خواستگار میومد نمیپسندید ازدواج کردم شوهرم دوسم نداره نمیتونم طلاق بگیرم و کلی مسئله دیگه روزو شبم گریه میکنم دعا میخونم قرآن میخونم ولی همه درا بستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلاً اصلاً اصلاً حتی فکرشو نکن 

خودکشی (قتل نفس) مستقیم جهنمه

اینو بدون هر سختی و ناراحتی داری بالاخره میگذره و با صدمه زدن به خودت فقط اوضاع رو بد تر میکنی 

یه لحظه بیا اينجا😉👇...................................                                     همین امروز تا الان چقدر به امام زمانت فکر کردی؟                                        چقدر منتظرش بودی؟     ................... تا اینجا خوندی، یه صلواتم بفرست و برو😊😉
با کلمه بازی کردن فایده نداره که 

همیشه وقت برلی از صفر شروع کردن هست الا بعد از مرگ.ازتو حرکت ازخدا...بجای اینک خودکشی کنی قید اوناک‌تو زندگیت بدن رو بزن واسه خودت شروع کن.منکه مشکلتو نمیدونم ولی میدونم‌همیشه خدا یه راهی واسه بندش میزاره وگرنه نمیگفت خودکشی گناه کبیرس...

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
خیلی دردو دل کردم ولی هر چقدرم خالی شی باز پر میشه دلت ناامیدم از زندگی

چند سالته؟

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
اصلاً اصلاً اصلاً حتی فکرشو نکن  خودکشی (قتل نفس) مستقیم جهنمه اینو بدون هر سختی و ناراحتی دا ...

عزیزم تا کجا میگذره هر روز داره بدتر میشه هر چقدر صبر کردم درست نشد میزی هر چی تلاش کردم درست نشده