2821
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 117 پست
نمونشو میگی قشنگم؟

عزیزم خیلی زیاده 

تو بچگی آزار جنسی دیدم پدر معتاد و اختلاف پدرمو مادرم ...بزرگتر شدم خودارضایی میکردم اصلا نمیفهدم چیکار میکنم بکارتمو از دست دادم فکر کنم درس خوندم به جایی نرسیدم عاشق شدم منو نخواست خواستگار میومد نمیپسندید ازدواج کردم شوهرم دوسم نداره نمیتونم طلاق بگیرم و کلی مسئله دیگه روزو شبم گریه میکنم دعا میخونم قرآن میخونم ولی همه درا بستن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلاً اصلاً اصلاً حتی فکرشو نکن 

خودکشی (قتل نفس) مستقیم جهنمه

اینو بدون هر سختی و ناراحتی داری بالاخره میگذره و با صدمه زدن به خودت فقط اوضاع رو بد تر میکنی 

یه لحظه بیا اينجا😉👇...................................                                     همین امروز تا الان چقدر به امام زمانت فکر کردی؟                                        چقدر منتظرش بودی؟     ................... تا اینجا خوندی، یه صلواتم بفرست و برو😊😉
با کلمه بازی کردن فایده نداره که 

همیشه وقت برلی از صفر شروع کردن هست الا بعد از مرگ.ازتو حرکت ازخدا...بجای اینک خودکشی کنی قید اوناک‌تو زندگیت بدن رو بزن واسه خودت شروع کن.منکه مشکلتو نمیدونم ولی میدونم‌همیشه خدا یه راهی واسه بندش میزاره وگرنه نمیگفت خودکشی گناه کبیرس...

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
چ دلیلی داره ک ب این نتیجه رسیدی😑همه مشکلات و سختی ها درست شدنی ان

نه بخدا من انقدر تلاش کردم انقدر زور زدم هیچی نشد الان همش به خودکشی فکر میکنم حتی آماده کردم قرصارو 

خیلی دردو دل کردم ولی هر چقدرم خالی شی باز پر میشه دلت ناامیدم از زندگی

چند سالته؟

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
اصلاً اصلاً اصلاً حتی فکرشو نکن  خودکشی (قتل نفس) مستقیم جهنمه اینو بدون هر سختی و ناراحتی دا ...

عزیزم تا کجا میگذره هر روز داره بدتر میشه هر چقدر صبر کردم درست نشد میزی هر چی تلاش کردم درست نشده

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792