شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 عنوان متخصص اطفال در اصفهان 1709 بازدید | 22 پست سلام بچه ها کسیا میشناسین که من بچما ببرم پیشش بچم شیر خشکیه شیر خودمم میخورد ولی الان بعضی وقتا بازور میخوره بیشتر شیر خشک میخوره نمیدونم چیکار کنم عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 1400/06/16 | 01:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 اگه یه دکتر خیلی خوب متخصص نوزادان میشناسین بهم معرفی کنین عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
khoshgeleh عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 612 دکتر پژنگ عالیه من چند سال هست خواهر و برادر کوچیکم و کودکان فامیل هامون همینجا میرن
suuuna عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 97 شاید شیرتون تلخ شدهشیر وقتی تلخ میشه که مادر استرس داره یا ناراحته
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 شاید شیرتون تلخ شده شیر وقتی تلخ میشه که مادر استرس داره یا ناراحته اخه چشیدم ببینم تلخه تلخ نبود عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 دکتر پژنگ عالیه من چند سال هست خواهر و برادر کوچیکم و کودکان فامیل هامون همینجا میرن کجا میشینن عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
باران4000 عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 815 موقع شیر دادن از سینه بهش شیر بدید و خیلی باهاش بازی و صحبت و نوازشش کنید که بیشتر میلش بشه
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 موقع شیر دادن از سینه بهش شیر بدید و خیلی باهاش بازی و صحبت و نوازشش کنید که بیشتر میلش بشه شیر خشکش دیگه ندم عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 80660 بله دکتر جعفری تو خیابان هشت بهشت ساختمان سروش خیلی خوبه من دخترم زردیش پایین نمی اومد هر چی دکتر و بیمارستان بردم فایده نداشت ایشون تشخیص درست دادن زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 بله دکتر جعفری تو خیابان هشت بهشت ساختمان سروش خیلی خوبه من دخترم زردیش پایین نمی اومد هر چی دکتر و ... ممنون عزیزم عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
باران4000 عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 815 شیر خشکش دیگه ندم اگه شیر خودتون رو زیاد بخوره، زیاد میشه و نیازی به شیر خشک نباید باشه،
باران4000 عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 815 اگه شیر خودتون رو زیاد بخوره، زیاد میشه و نیازی به شیر خشک نباید باشه، نمیدونم والا، اگه شیر کم باشه که سیر نشه باید بدید
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 80660 ممنون عزیزم خواهش میکنم بازم بزن تو گوگل آدرسش ببین همون جاس اما دکتر خوبی هست زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
شمدون مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 اگه شیر خودتون رو زیاد بخوره، زیاد میشه و نیازی به شیر خشک نباید باشه، من از اول شیر نداشتم یعنی اگه الان بخوره شیرم زیاد میشه عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
باران4000 عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 815 من از اول شیر نداشتم یعنی اگه الان بخوره شیرم زیاد میشه در مورد خودم اینجور بود، نمیدونم راستش. از دکتر بپرسید