mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2561 عنوان چرا پیمان مرد😭😭😭😭 130 بازدید | 5 پست دیگه بدم میاد به فیلم افرا😔😔😔😔😔 کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️ 1400/06/15 | 23:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2561 چرا انقد سخت میگیرن به جوونا؟؟؟ کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️
تنهاترین_رهگذر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 11419 چرا انقد سخت میگیرن به جوونا؟؟؟ پسره هم لقمه بزرگ تر از دهنش برداشته بود دیگهنه کار داشتنه تحصیلش تموم شده بودنه خونه داشتنه ماشین داشتهیچی نداشت باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...
mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2561 پسره هم لقمه بزرگ تر از دهنش برداشته بود دیگه نه کار داشت نه تحصیلش تموم شده بود نه خونه داشت نه ... اخه با این مملکتی که درست کردن هیچکس اینارو نداره کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️
تنهاترین_رهگذر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 11419 اخه با این مملکتی که درست کردن هیچکس اینارو نداره درسته ولی میتونه بره با همسطح خودش ازدواج کنه باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...
mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2561 درسته ولی میتونه بره با همسطح خودش ازدواج کنه اونکه اره ولی خوبه یکم توقعات بیاد پایین دختر پسر باهم همه چیزو بسازن قشنگتره کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️