2777
2789
عنوان

کیک

171 بازدید | 21 پست

سالام ماریا قناد جان 

ببخشید عزیزم چند تا سوال دارم 

کیک قابلمه ای که تو تاپیکاتون هست با تاپیک کیک تولد یک و دو چه فرقی داره؟ میشه با دستور کیک قابلمه ای من وسطش خامه بزنم یا کلا خامه کشیش کنم؟ 

@ماریاقناد  

سلام گلم. خیلی ها گفتن تو قابلمه یه دستور با بافت خوب بزار گزاشتم. یه سری ها گفتن کیک اسفنجی فقط میخواییم برای اونا کیک تولد 1 و گزاشتم. یه سری گفتن شیفون بزار کیک تولد 2 رو گزاشتم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما در نهایت هر کیکی که بتونی خوب درستش کنی قابلیت خامه کشی و هم داره

اها مرسی عزیزم 

ببخشید یه سوال دیگه هم دارم اگر بخوام کیک قابلمه ای رو نصفش رو درست کنم میشه بگید از هر ماده چند گرم باید بریزم اگر میشه هم به لیوا  بگید بهم هم به گرم

اما در نهایت هر کیکی که بتونی خوب درستش کنی قابلیت خامه کشی و هم داره

بعد عزیزم میگم سفیده و زرده رو که جدا کردم بعدش میشه دبباره بگید چیکار کنم؟سفیده رو جدا بزنم بدون شکر و بعد زرده و شکر و وانیلو بزنم؟

بعد عزیزم میگم سفیده و زرده رو که جدا کردم بعدش میشه دبباره بگید چیکار کنم؟سفیده رو جدا بزنم بدون شک ...

اول سفیده و میزنی کامل میزاری کنار. بعد زرده و شکر و وانیل و اب جوش و میزنی تا سفید بشه. بعد روغن. بعد ارد و بکینگ پودر و میزنی. هم زن خاموش کن سفیده و بریز روی زرده اروم هم بزن بریز تو قالب

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
اها مرسی عزیزم  ببخشید یه سوال دیگه هم دارم اگر بخوام کیک قابلمه ای رو نصفش رو درست کنم میشه ب ...

کیک قابلمه ای خودش 3 تا تخم مرغه مقدار زیادی نمیشه بخوای نصف کنی. نصفش میشه 1 تخم. مرغی که باید قالبت 10 باشه که فکر نکنم این سایز قابلمه باشه

یادم نیست الان عزیز 

ماریا جون مرسی عزیزم واسه دستور عال که گذاشتی 

واقعا ممنونم ازت بافتش خیلی خوب شد 

ممنون به سوالاتم هم پاسخ دادی عزیزم ببخشید اگه اذیتت کردم

ماریا جون مرسی عزیزم واسه دستور عال که گذاشتی  واقعا ممنونم ازت بافتش خیلی خوب شد  ممنون ...

خداروشکر که راضی بودی افرین به خودت. این چه حرفیه خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم