2777
2789
قدم 174 وزنم الان 59 قبلا 63 بود بعد کرونام یه کم اضافه کردما 57 یا 56 اینا بودم

عه خب عیب نداره به خاطر کرونا بوده دیگه منم دو ماه پیش کرونا گرفتم باز لاغر شدم تمام زحماتم به باد رفت  هنوزم برنگشته

یکم صبر کن خود به خود خوب میشی

فارماتون یا زینک بخور اشتهات ک باز شد بشین غذا بخور  با قرص کسی چاق نمیشه

من زینگ هم خوردم اشتهام بازنشد😓

زندگی یعنی نخواسته به دنیاآمدن ،عاشقانه زیستن،مخفیانه گریستن و عاقبت در حسرت آنچه دل میخواهد و منطق نمی پذیرد سوختن......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فارماتون یا زینک بخور اشتهات ک باز شد بشین غذا بخور  با قرص کسی چاق نمیشه

ببین اتفاقا چنروز زینگ خوردم خیلی خوب اشتهام باز شده ولی نه به اندازه وقتی که قرص میخوردم وتاثیر میدیدم اون وقاعا صورتمو پر کرده حالا چد وقتم هست دارم جوانه گرندوم و ماست میخورم ببینم چی میشه حقیقت خودمم زیاد تمایل به مصرف قرص ندارم ولی صورتم لاغر میشه دماغم گنده تر دیده میشه اعتماد به نفسم میره

ببین گوگل کن قرص چاقی فرشته ببین میزنه

زدم همون اولی نوشته بود چند نفر مردن  

ببین اصلا خودت رو درگیر این قرص و پودر و اینجور چیزا نکن 

من تا دلت بخواد دنبال این جور چیزا بودم و تحقیق کردم 

تهش خودتی و خودت .قرص ها نهایتن تو زیاد شدن اشتها کمکت میکنن

من زینگ هم خوردم اشتهام بازنشد😓

ببین زینک هزارمدل داره ببین کدوم روت جواب میده ،من خودم ایرانی جواب گرفتم ولی خارجیش نه فقط مو و ناخونم رو تاثیر داشت!

سوپرابیون زینک پلاس بگیر واسه کرونایی ها ک خییلی ضعیف شدن دکتر اینو بهشون داد.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
عه خب عیب نداره به خاطر کرونا بوده دیگه منم دو ماه پیش کرونا گرفتم باز لاغر شدم تمام زحماتم به باد ر ...

ببین من دارم قرص یونی زینک میخورم و پودر جوانه گندم با ماست میگن خوبه قرصه واقعا اشتهامو باز کرده و پودر هم من بازه شو گرفتم چون بسته بندیش خیلی بو بدی میده

ببین من دارم قرص یونی زینک میخورم و پودر جوانه گندم با ماست میگن خوبه قرصه واقعا اشتهامو باز کرده و ...

اره منم جوانه و ماست میخوردم 

پودر شیر خشک رو میگی بو میده؟ برا من که خوب بود بو و مزه ی خاصی نمیداد  

ببین اتفاقا چنروز زینگ خوردم خیلی خوب اشتهام باز شده ولی نه به اندازه وقتی که قرص میخوردم وتاثیر مید ...

تمام داروهای چاقی بیرون ک عطاری ها میدن پر از قرص دگزا و سیپرو هست.

جوانه گندم اگه خودت میتونی درست کن و استفاده کن.

وگرنه پودر جوانه گندم اماده عطاری ها پر قرصه .

اگه کرونات خوب شده شیر محلی بگیر با مغزها و خرما ،معجون درست کن بخور ،اگرم شیرگاومیش گیرت میاد بخور.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
ببین زینک هزارمدل داره ببین کدوم روت جواب میده ،من خودم ایرانی جواب گرفتم ولی خارجیش نه فقط مو و ناخ ...

یونی زینگ بود خارجی

زندگی یعنی نخواسته به دنیاآمدن ،عاشقانه زیستن،مخفیانه گریستن و عاقبت در حسرت آنچه دل میخواهد و منطق نمی پذیرد سوختن......