سوگند۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 674 عنوان کیف و شال ست🤩🤩🤩 139 بازدید | 9 پست کیفیت عالی شال ها قواره بزرگ کیف جادارومناسب ارسال رایگانمیتونه یه هدیه خیلی خاص و قشنگ به خودتون یا به عزیزانتون باشه✅✅✅مایل بودین در خدمتم شال ها به صورت تک هم موجوده✅❤️🤩 1400/06/15 | 15:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomahwazi عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 14245 ای خدا عاشق اون Dior شدم😍😍😍عزیزم پرداختت درمنزله؟ خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️
silaiiiinaz عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 3828 قیمتش ؟ وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه
سوگند۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 674 ای خدا عاشق اون Dior شدم😍😍😍 عزیزم پرداختت درمنزله؟ فدات شم نه گلم خیالتون راحت گالری ما ثابت شدست ✅✅✅
سوگند۱۳۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 674 قیمت و پرداخت خوشگلم۲۳۰ ولی پرادخت درب منزل نیست خیالتون راحت گالری ما ثابت شدست ✅✅ شماره و پیج و همه راه های ارتباطی با ما دراختیارتونه