2777
2789
عنوان

شمالیا بیاین

153 بازدید | 22 پست

به نظرم شماها که نفرین میکنید که چرا میاید شمال بیمارستاتا مارو اشغال میکنید وقتی کسی اونحا ویلا میخره پولشو تو اون شهر هزینه میکنه پس از اون شهر میتونه سهم داشته باشه در حدی که چند ماه یه بار بیاد تو ویلاش.

اوفففف تحت تاثیر قرار گرفتیم

من خونه مادرمو همه فامیل شماله

نمیریم

میگم اگه ناقل باشیم پخش میشه.... 

فکر کنم ماهایی که اصالتا شمالی هستیم بیشتر از شما سهم داریم

ربطی به داشتن خونه نداره

این چیزا به وجدان ادم بستگی داره که کرونا رو پخش نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم شرایط الان بده 

تو 2 سالگی موفقیت یعنی بتونی حرف بزنی/تو 5 سالگی موفقیت یعنی کثیف نکردن شلوارت/تو 18سالگی موفقیت یعنی داشتن گواهی نامه/تو 20سالگی موفقیت یعنی داشتن رفیق خوب/تو 80 سالگی یعنی بتونی خوب حرف بزنی/تو 90 سالگی یعنی کثیف نکردن شلوارت/تو 95 سالگی داشتن رفیق..حالا به نظرت زمین گِرده؟یا زمان؟

من شمالي هستم

شمال خونه دارم

ولي جنوب زندگي ميكنم

تابستون پامو از خونم بيرون نذاشتم

من كه حقم بيشتره

چون هم شمالي ام هم اونجا خونه دارم

ولي ميشينم سرجام چون بي فرهنگ نيستم

مليكا هستم🥰

کسایی که ویلا دارن یا کارگرایی که اونجا کار میکنن و تعطیلات میان شمال پیش زن و بچه  فرق میکنن با کسایی که میان تو پارک و کنار خیابون و...چادر میزنن!!!میان تو بازار و خیابون های ما بدون ماسک و رعایت بهداشت دارن دور میزنن!!اینا اگ خدای نکرده مریض شن علاوه بر خودشون صدتا رشتی دیگ هم درگیر میکنن و این حق الناسه!!!

کسایی که ویلا دارن یا کارگرایی که اونجا کار میکنن و تعطیلات میان شمال پیش زن و بچه  فرق میکنن ب ...

این حرف درسته ولی من میگم طرف میره تو ویلا خودش و نهایت میره کنار دریا به کسی نزدیک نمیشه