2777
2789
عنوان

مامانا بیاید

64 بازدید | 14 پست

دارم پسرمو از پوشک میگیرم ۴روز خودش میگفت میبردمش ولی دیروز که مهمون داشتم چند بار جیش کرد خیلی ناامید شدم. امروزم خودم دیدم ۳ساعته جیش نکرده خودم بردمش دسشویی.

ادامه بدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه تاپیک مفصل در این مورد زدم اگر دوست داری تا اول راهی بخونش 

عزیزم پسر من وقتی خوابه پوشکش خشکه.اولین بارم خودشگفت پی پی دیدم پوشکش خشکه بردمش دسشویی جیش کرد .الان دوهفته میگذره چند روزی خوب بود ولی دیروز که مهمون داشتم ۳بار جیش کرد البته اینم بگم که نصف سطل ماست خورده بود . امروزم ۸صبح خودم بردمش باز ۱۱خودم بردمش دسشویی جیششو کرد

به نظرت تواناییشو داره ادامه بدم؟

عزیزم پسر من وقتی خوابه پوشکش خشکه.اولین بارم خودشگفت پی پی دیدم پوشکش خشکه بردمش دسشویی جیش کرد .ال ...

چند سالشه ؟ ماست خیلی میتونه موثر باشه توی کنترلش چون سرده . کلا هر سردی یا مایعاتی زیادی بخوره باید فاصله زمانی کمتری ببریش دستشویی . به نظر آماده میاد اگر خودش مشکلی نداره همینجور باید روی ساعت ببریدش بعد ده روز دو هفته راه میفته . ترجیحا مایعات خیلی زیاد مثل شربت یا خوراکای سرد مثل ماست و هندونه رو کمتر بخوره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چون همکاری میکنه احیانا بشه که باهاش تمرین کنید یاد بگیره . ولی چون پسره تا سه سالگی هم جا داره .&nb ...

منم تصمیم داشتم ۳سالگی از پوشک بگیرم ولی اخه خودش گفت . هنوزم کامل خرف نمیزنه حدود۵۰تا کلمه میگه .جمله دوکلمه ای هم مثه به به بخور میگه.۱سوال دیگه اینکه پسر من عاشق ابازیه اصلا برا همین میاد دسشویی.بعصی وقتا میگه پی پی آبازی میگم نه مامان اگه پی پی داری بریم اگه نه نمیشه آبازی کنی بعد اگه جیش داشته باشه بازم میگه اگه نه دیگه تکرار نمیکنه.به نظرت کارم درسته؟

منم تصمیم داشتم ۳سالگی از پوشک بگیرم ولی اخه خودش گفت . هنوزم کامل خرف نمیزنه حدود۵۰تا کلمه میگه .جم ...

اره . از این اب بازی برای تشویق کمک بگیر ولی اگر اضافه بر برنامه ببریش دیگه برای دستشویی نمیاد. در کل قانون خاصی نداره هر بچه یه سنی به این توانایی میرسه حالا که رسیده یه مدت صبوری کنی یاد میگیره . وقتی میرید توی دسشویی کارشو میکنه مثلا بگو ۵ تا میشمارم اب بازی بعد با فاصله بشمار تا ۵ بعد بگو بسه بریم بعد دوباره میایم . استیکر هم بچسبونه به دیوار خوبه بچه ها دوست دارن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚