2777
2789

سلام. بچه ها راهنمایی کنین . من ۱ ماه با ی اقایی اشنا شدم و پسر خوبی بود و‌ میگفت ازهمه چی من خوشم‌اومده و حتی حرف ازدواجم برا چندماه دیگ‌ه زد و ی فاصله ۲ ساعته هرهفته میومد دنبالم و اگه تو چت هامون میگفتم از فلان لباس یا وسیله خوشم میاد دفعه بعد ک میومد یادش بود ومجبورم میکرد بریم بخرمش .ولی ی رفتار ریلکس وخونسردی داشت و ممکن بود ی قولی بده ولی زیرش میزد .مثلا اگه دوستاش مجبورش میکردن مشروب میخورد گاهی ک من گفته بودم بدم میاد (البته تحصیل کرده و ادم حسابی بودا) . دفعه اخر ی بعدظهر تا فردا صبح گوشیش خاموش بود و فرداش اومد کفت ببخشید گوشیم خراب بود بعد ک من کلی حرف بارش کردم گفت دزوغ گفتم و من مشروب خوردم ب اصرار دوستتم و حالم خوب نبود ..منم کلی باش بدحرف زدم گفتم تو‌دروغگویی و با اون رفیقا ب درنخورت و بدقول و ...دیگه نمیخامت..فقط نوشت ک مرسی بابت تعاریفت و فرداش نوشت سلام خوبی من جوابشو ندادم و تا اینکه دیشب بعد ۵ روز اینارو برام نوشت .بنظرتون منظورش چی بود؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط عاشق ایناییم که مینویسن لایک کن بیام بعد بخونم خیلی عجله دارن به تمام تاپیکا برسن و تو همشونم مینویسن لایکم کن بعد بیام بخونم😂😂😂

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲