78mamanmahsa مدیر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 عنوان بچه هاکمکککک🥺🥺🥺🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 51 پست ازمرکزبهداشت پیام دادن که برم واکسن بزنم چیکارکنم؟؟؟؟؟شوهرم گفت نرو به نظرتون ؟؟؟ خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه 1400/06/15 | 07:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مجیک۲۳ عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 8225 دختر برادر همکاران تک فرزند بود متولد ۷۲بیماری زمینه ی هم نداشت چن روز پیش فوت کرد ایشون باردارن بهشون استرس ندیم بهتره گلی
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 دختر برادر همکاران تک فرزند بود متولد ۷۲بیماری زمینه ی هم نداشت چن روز پیش فوت کرد بارداربودد خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
شکوفه2گیلاس عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 4322 والا منم باردارم، جمعه زایمان دارم به منم زنگ زدن همسرم نذاشت خودمم راضی نبودم، یه دکتر خیلی معروف ه ... یک هفته نه .. مادران باردار ۴۲ روز پس از زایمان اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 میگن اگه نزنیم کرونابگیریم زایمان زودرس میگیریم خداریشه کن کنه این بیماریو😭😭 خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 شمابودیدمیزدید خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
مجیک۲۳ عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 8225 یک هفته نه .. مادران باردار ۴۲ روز پس از زایمان اره منم شنیدم ولی نمیدونم چرا بهداشت گفت بعد یه هفته
karenhakan عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 54 عزیزم بحث استرس نیست واکسیناسیون خیلی مهمه،هونی هم که باردار هست از مرکز بهداشت بورسه اگه شرایط دریافت واکسن رو داره بره بزنه،واقعا مرگ بیداد میکنه،من خودم تو بهداشت کار میکنم،اماری که ارائه میدن از فوتی ها ,واقعیت نداره
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 عزیزم بحث استرس نیست واکسیناسیون خیلی مهمه،هونی هم که باردار هست از مرکز بهداشت بورسه اگه شرایط دریا ... یعنی بیشترن به نظرت من بزنم عوارض دادره تاحالابارداری زده که بچش اتفاقی بیوفته براش یا برای خودش خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
karenhakan عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 54 از کجا معلوم تو بیمارستان نگیرید موقع زایمان،بزار از همکارم بپرسم ببین تو بارداری تا چن هفته مجازه
78mamanmahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 1157 از ماما بپرس اخه شوهرم نمیزارع برم بیرون تافردا که برم پیش مامانم دیگه تافرداهم نمیتونم برم بزنم ممنون عزیزم لطف میکنی بپرسی بهم بگی خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه
karenhakan عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 54 باردار از ۱۲هفته تا ۳۹هفته میتونه واکسن بزنه،۱۲,هفته باید تموم بشه،بعد از زایمان ۱۲روز تا ۴۲روز بعد از زایمان مشکلی ایجاد نمیکنه