2777
2789
عنوان

بچه هاکمکککک🥺🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند هفته ای

من الان ۱۴هستم شوهرم میگه نه به نظرشما بزنم مشکلی پیش میاد

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  
اگه شوهرت راضی نیست بعد از زایمان بزن

مثلا چه واکسنی میشه زدمن بعددوتاسقط کلی هزینه باردارم میترسم توروخدا حقیقت بگو ضررداره

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  
ببخشید شما واکسن زدید؟

نه شوهرم اجازه ندادگفت من همش سرم دردمیگیره مادرمم بدنش دردمیگیره نبایدبری برای خودت وبچه خوب نیس نرفتم گلم

نه شوهرم اجازه ندادگفت من همش سرم دردمیگیره مادرمم بدنش دردمیگیره نبایدبری برای خودت وبچه خوب نیس نر ...

خوب کردی از بهداشت ماهم اطلاع دادن گفتن اگه بالای۳۵سال نیستی و بیماری زمینه ای نداری فعلا نزن تا بعد زایمان

خوب کردی از بهداشت ماهم اطلاع دادن گفتن اگه بالای۳۵سال نیستی و بیماری زمینه ای نداری فعلا نزن تا بعد ...

اهان خوبه

مجبور شدی بزنی بزار هفته سی به بالا چون دیگه نمیتونه روی جنین تاثیر بزاره

باشه عزیزم توچندماهی