2777
2789
عنوان

حالت تهوع

232 بازدید | 24 پست

دوستان هفته بیست ویک بارداریم ازاول بارداری ویارم شدیدبودنمیتونستم چیزی بخورم هرروزچندباربالامیاوردم یه هفته ای میشدخوب شده بودم اماازدیروزدوباره حالم بده چندباربالاآوردم ازیه طرف هم اسیدمعده اذیتم میکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرد

کپسول خالی بگیر زنجفیل بریز توش روزی دو الی سه عدد بخور 

میشه همون قرص زینتوما سیگل ک اینهمه برای بارداری میگیرن تو نت هم بزنی میاره 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
وقتی غذای که رب وگوجه فرنگی داره یاغذای آبکی میخورم بدترمیشم فقط بابرنج وماکارونی راحتم

ب سمت راست میخوابی معده و نای ت میسوزه؟ 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
آره فقط وقتی معده ام خالیه وزیرسرم دوتابالش میزارم راحتم

قبل بارداری هم اینجور بودی؟ 

وقتی غذای که رب وگوجه فرنگی داره یاغذای آبکی میخورم بدترمیشم فقط بابرنج وماکارونی راحتم

دکتر به من گفت غذا های سفت بخورم به خیلی کم آبکی لبنیات مثه شیر و حتی بستنی بخورم میوه مخصوصا سیب هلو حالت تهوع رو بیشتر می کنه برنج برا معده خیلی خوبه گوشت خوبه کلا هرچی آبکی دلو به هم می ریزه

ازبچگی زخم معده دارم اماهمیشه اینجوری نبودم ازبارداری به بعدبیشترشده

طبیعیه 

رفلاکس داشتی بدتر هم شدی 

سعی کن چای و قهوه رو کلا حذف کنی 

بین غذا اب نخور 

قبل غذا نیم ساعت تا دوساعت بعد غذا اب نخور 

با شکم تغریبا خالی بخواب و ب سمت چپ بخواب ک هم جوجت بهتر وزن بگیره هم خودت معده درد نکشی 

در اخر حجم غذاتو کمتر و از غذاهای خیلی آبکی پرهیز کن 

لبنیات ب هر شکل نخور 

مصرف ریحون پیشنهاد میشه دردتو کاهش میده