2777
2789
عنوان

حالت تهوع

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 24 پست

خدایا بارداری قبلیم سر دخترم خیلی راحت بودم الان هفته 8 هستم واقعا از دست مزه ها روانی شدم یه روز دلم شوری میخواد شدید بعد دهنم همش شور بود برا همین شیرینی خوردم که یکم شوری بره فایده نداشت بعدش دلم ترشی خواست با ترشی حالم بهتر شد خیلی، همشم ضعف دارم هر چی میخورم سیر نمیشم وزن زیاد کردم از الان شکم دارم کلا یه وضعیه میگم خدایا این 9 ماه قراره چطوری بگذره 😭😭

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همراه برنج کمی زیره یا شیوید یا سبزیجات گرم مصرف کن 

از گوشت گاو و گوساله استفاده نکن 

سالاد کلا نخور سس نخور فست فود نخور 

بعد از زایمانت تاکید میکنم بعد از زایمانت ترکیب اویشن زیره سیاه و زنیان درد هاتو ب شدت کاهش میده بهش میگن هاضوم بعد غذا اندازه ی نخود با اب میتونی بخوری 

عرق نعنا و بارهنگ هم باهم دم کنی روزی ی لیوان قبل غذا برای دردات خوبه در دراز مدت معدتو سالم میکنه 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
خدایا بارداری قبلیم سر دخترم خیلی راحت بودم الان هفته 8 هستم واقعا از دست مزه ها روانی شدم یه روز دل ...

برو خدا رو شکر کن میتونی یچیزی بخوری 

من اوایل ده هفته ام و کلا از همه چی بیزارم حتی نون و برنج و اینا کلا روزی ی وعده غذا میخورم 

از هیچی هم خوشم نمیاد 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
خدایا بارداری قبلیم سر دخترم خیلی راحت بودم الان هفته 8 هستم واقعا از دست مزه ها روانی شدم یه روز دل ...

انشالله بهترمیشین

واسه من تاالان عذاب بودهمیشه دهنم تلخه ازترش متنفرم حتی غذاهم یه ذره ترش باشه حالم بدمیشه فقط باخوردن شوری بهترمیشم 

برو خدا رو شکر کن میتونی یچیزی بخوری  من اوایل ده هفته ام و کلا از همه چی بیزارم حتی نون و برن ...

نه اینطوریا که میگی راحت نیست اینقدر باید بخورم اصلا معده ام آلارم سیری نمیده دارم میخورم باز دل ضعفه دارم خیلی بده از سنگینی معده ام باید بفهمم دیگه بسه، خودش دردیه، اضافه وزن اونم از الان با کلی کمردرد و نفس نفس زدن و احتمال دیابت و فشار خون بارداری و خیلی چیزای دیگه داره برای من خطرناکه کلا

نه اینطوریا که میگی راحت نیست اینقدر باید بخورم اصلا معده ام آلارم سیری نمیده دارم میخورم باز دل ضعف ...

خب با دکترت در میون بذار 

مثلا ی ماده ای مثل کره بادوم زمینی یا شکلات تلخ ک سیری چند ساعته میاره فک کنم برات خوب باشه 

خب با دکترت در میون بذار  مثلا ی ماده ای مثل کره بادوم زمینی یا شکلات تلخ ک سیری چند ساعته میا ...

دکتر بخاطر کرونا نرفتم اما با خواهرم در ارتباطم (ماما هستش) از کره کلا چربی بدم میاد شکلات تلخ که اصلا دوس ندارم، باور میکنی دیشب زار میزدم به شوهرم همین الان یه چیز ترش میخوام بیچاره رفت اون سر شهر کلی چیزای ترش گرفت خیلی هم خوردم بعدش احساس سیری داشتم بجای گشنگی!!! 

دکتر بخاطر کرونا نرفتم اما با خواهرم در ارتباطم (ماما هستش) از کره کلا چربی بدم میاد شکلات تلخ که اص ...

ایشالله ک خیرع 

توی یسری اپلیکشن برای مشاوره دکتر زنان با هزینه پایین هست مثل اسنپ استفاده کن 

ایشالله ک خیرع  توی یسری اپلیکشن برای مشاوره دکتر زنان با هزینه پایین هست مثل اسنپ استفاده کن& ...

نه نیازی نیست، بیچاره خواهرم میگه دیروزم کلی دارو آورده بود دم در خونه ام، احتمالا سونو تشکیل قلب هم بگیرم دستم برم پیش یه متخصص، فقط میخوام کمتر تو محیط مراکز بهداشتی باشم بخاطر کرونا