2777
2789
عنوان

دختر داییم

233 بازدید | 15 پست

سلتم بچه ها من دختر دایم ۱۳ سالشه وزنش ۶۰ زیاد نیست؟ آیار راهی هست بهش بگم مامانش که انگار نه انگار میگه بچم بخوره گوشت بشه به تنش بچست نباید رژیم بگیره😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شماربطی نداره که،،بعدهم هرکسی خودش میدونه چاقه یالاغرشایدنمیخادنقطعه ضعف دسته کسی بده یااینکه خودشواینجوری دوست داره،،اینویادبگیرتاکسی ازت نظرنخاسته نظرنده،ممکنه رومخش باشی اینجوری،،بعداینکه خودش به وقتش تلاششومیکنه نیازی به گفتنش شمانیست،،من خودم شخصاتوپرمیپسندم واسه خودم بچه هامم همینطور،ولی خب زیاداستعدادنداریم وسرهرپیزی زودلاغرمیشیم بعدیه سریامیان میگن اینوبخورچاق بشیداونوبخوراصلاخوشم نمیاد

شما تخصص نداری برای دختر نوجوان رژیم وبرنامه غذایی ورزشی بدی فردا روز هرچي بشه از چشم تو میبینن  این همه متخصص غددو تغذیه و باشگاه 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

بعدرژیم توی این سن اصلامناسب نیست من ازهمون حدود۱۳،۱۴سالگی تاالان که سی سالمه ودوتابچه دارم وزنم ثابته خیلیاروهم دیدم وزنشون ثابته،،بارژیم ممکنه حریصتربشه یا....

درکل رژیم تاسنه ۱۸سالگی مناسب نیست مگراینکه اضافه وزنه بالاداشته باشه