2777
2789
عنوان

یکی بیاد با من حرف بزنه😢

126 بازدید | 21 پست

من یه بچه زیر دو سال دارم...۳ ماه پیش متوجه غده لنفاوی زیر گلوش شدم که از عدس کوچیکتره...همچنین کشاله رونش

فشار که میدم حسشون میکنم....این قضیه تمام زندگیمو مختل کرده

۴ تا دکتر بردمش گفتن طبیعیه تو بچه ها....آخرین بار همین امشب بود بردمش پیش یه متخصص اطفال شهرمون....بهم خندید گفت یچه کاملا سالمه...انقدر روحیم خراب بود پیشش گریه کردم

حالا بازم فکرای بیخود میاد تو سرم

نمیدونم چطور از این وسواس فکری لعنتی راحت بشم...شما جای من بودین خیالتون راحت میشد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا وقتی دکترا میگن طبیعیه پس خیالت راحت باشه دیگه دختر

الکی بچه رو‌میکشی این دکتر اون دکتر خدای نکرده زبونم لال کرونا میگیره

والا من اون دفعه تاپیک زدی بهت گفتم منم از بچگی داشتم هنوزم دارم

اتفاقا چند روز پیش دو تام رو پام حس کردم

دختر بجای این افکار،از نوزادی و نوپایی کودکت لذت ببر که دیگه هرگز تکرار نمیشه،زیر بغل پسر منم یه جوش اندازه فندق بود،یه روز از حموم آوردنش بیرون خودش تخلیه شد،تامام،اینام از همونه فکر کنم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

مامانمو بردیم دکتر گفت مسموم شده 

اومدیم خونه خوهر شوهرم گفت دکتر اشتباه میکنه مامانت کرونا داره 😂😂😂😂😂 

شکر خدا حالش زود خوب شد 

تمیدونم چرا دوست داریم به خودمون منفی القا کنیم و استرس بدیم و غصه بخوریم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

عزیزم من نیومدم دلداری بدم 

فقط اومدم بگم باهات هم دردم منم همش فکر میکنم بچه ام مشکل رشد داره امروز انقدر بلند گریه کردم که مطمئنم همه ی همسایه ها شنیدن.

صد تا دکتر هم بردمش همه شون میگن الگوی رشدش این جوریه و در آینده جبران میکنه ولی من باور نمی کنم .

آخه مگه میشه بی خود و بی جهت بچه یه ۳ ساله ۶ سانت قدش کم باشه و سه کیلو وزنش کم باشه.😭😭😭😭

هزار جور آزمایش هم دادیم دیگه عقلم به جایی نمی رسه 

وااا وقتی دکترا میگن طبیعیه پس خیالت راحت باشه دیگه دختر الکی بچه رو‌میکشی این دکتر اون دکتر خدای ن ...

کجای پات؟کشاله ران؟

برای شما گردنت از بچگی داره؟

خانواده شوهر من همه دارن و بچه هاشونم دارن

دختر بجای این افکار،از نوزادی و نوپایی کودکت لذت ببر که دیگه هرگز تکرار نمیشه،زیر بغل پسر منم یه جوش ...

انقدر پسرم شیرین زبونه ولی همه این روزایی که باید ازش لذت ببرم داره با استرس سپری میشه

مامانمو بردیم دکتر گفت مسموم شده  اومدیم خونه خوهر شوهرم گفت دکتر اشتباه میکنه مامانت کرونا دا ...

دقیقا من که همیشه یه فکر منفی که زندگیمو زهرمار کنه تو این سر واموندم هست

دیگه خسته ام

عزیزم من نیومدم دلداری بدم  فقط اومدم بگم باهات هم دردم منم همش فکر میکنم بچه ام مشکل رشد داره ...

الهی فدای دلت بشم گلم

قد و وزنش چنده؟

وقتی آزمایش انجام دادی لابد مشکل نداره....نگران نباش