2777
2789
عنوان

سوتی های اولین بوسه بگین😂😂💓💓

| مشاهده متن کامل بحث + 366144 بازدید | 77 پست

دوشب بعد از عقد اومد خونمون نشسته بودیم تو پذیرایی گفت میشه لباسیکه تو عقد پوشیده بودی رو بهم نشون بدی منم بردمش تو اتاق در کمدو باز کردم‌اومد جلو لبامو ببوسه منم صورتمو چرخوندم لپمو بوسید خیلی خجالت کشید رفت بیرون لباسم‌نگاه نکرد😁😁😁

و غریب کسی ست که محبوبی ندارد 🥰

پشت فرمون بود افتاب دقیق روصورت جفتمون افتاده بود اینم بگم من هروقت میرم تو افتاب یکی دوتا عطسه میکنم این از خدا بیخبر سرشو اورد سریع جلو مثلا بوسم کنه منم یهو عطسه کردم سرم خورد تو دماغش 😂اولین بوسه امون نبود ولی سوتی بود دیگه

به امید اون روزی که لبخند و رو لب همه ببینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نداشتم هنوز😐

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

سوتی نیس ولی خنده داره 🤣

وایساده بودیم جلو در دسشویی ل...ب میرفتیم بعد اون میومد جلو من میخوردم به پریز بعد فن دسشویی روشن میشد وووووووووو بعد دوباره میخوردم بهش خاموش میشد اصلا یه وضعی بود 🙊

الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد

قرمز شدم

ولی خو ن عاشقی بود ن هیچی😐👌

𝐵𝑒 𝓉𝓇𝓎 𝓉𝑜 𝒽𝒾𝒹𝑒 𝑜𝓊𝓇 𝒻𝑒𝑒𝓁𝒾𝓃𝑔𝓈 𝒷𝓊𝓉 𝒻𝑜𝓇𝑔𝑜𝓉 𝑜𝓊𝓇 𝑒𝓎𝑒𝓈 𝓈𝓅𝑒𝒶𝓀🖤تنها حقیقتی ک وجود دارع اینه ک هیچ حقیقتی وجود نداره؛🥀🚶‍♀️و درد ها در سینه هایمان نفوذ کرده و دم نمیزنیم.و دم نزدنمان میشود همان بغض در گلو :)و خفه میشویم بر سر این بغض آشکار!.انسان ها دو دسته اند: ولی شما از هر دو دستش دوری کن:) منو لایکم نکنین پلیز  

من یه بار خواستم با یه پیرزن فامیل روبوسی کنم اومدم سومی رو برم که یه دفعه ول کرد رفت پسراش هم دیدن داشتن میخندیدن   (البته من از روبوسی متنفرم تا وقتی مجبور نشم اصلا نمیکنم این کرونا هرچی نداشت یه خوبی داشت اونم از بین رفتن رسم روبوسی )

خلاصه این اولین سوتی بوسه من بود    

آی ام سینگل   

شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن.   عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم  
خوب کردی عامو😁 الله اکبر الله اکبر مرگ بر منافقین کافر...😊😂

😂😂😂😂 استغفرالله 

نه اخه من رزمی کارم دیگه😂اینم میخاست نزدیک تر شه خودم حالیش میکردم

رزمی کار🥋خانم معلم آینده😍گیلاسی که در اثر فشار آبپز شد🍒