2777
2789
عنوان

سوتی های اولین بوسه بگین😂😂💓💓

| مشاهده متن کامل بحث + 366121 بازدید | 77 پست

😂😂😂😂من اولین بار که دیدمس چچن مجازی بود 😶😂اصن بعد بغل که سرش تو گردن بدبخت من بود 😁یهو سرمو بردم نزدیکش لباشو ببوسم 😶یهو مامانش اومد تا دید گف ببخشید لبخشید حواسم نبود سرش انتداخت پایین رفت😁😂😂

🤤❤عشقای مامان دلارا ودلارام و اروین و ارمین 🥺💜مامان دورتون بگردع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂منم اینجوری شدم

فک کنم همه تو زندگیشون یه بار این سوتی رو داشتن   

باید یه قانون بذارن که دوبار باید باشه یا سه بار   تکلیفمون مشخص شه

شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن.   عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم  
ازدواجمون سنتی بودو کم سن و سال فک کن جشن عقدو گذروندیم ی عالم تنها شدیم در حد دست دادن همین بعد ده ...

الهی چقدر محجوب😙😙تصورتون کردم دلم برات  رفت عزیزم 

وزن 77 قد 162  وزن هدف اول 74 وزن هدف آخر 62  

من یه بار رفته بودیم خونه یکی از دوستای بابام که خیلی باهاشون رو دروایسی دارم😂 دو تا پسر دارن یکیشون سه سال از من بزرگتره یکیشم کوچیکه بچه کوچیکه تویه اتاقش بازی میکرد سرسره بازی اینا منم رفتم داشتم بازی میکردم و ....

موقع نهار داشتیم سفره میچیدیم من دیدم یه حلقه گذاشتع ازش رد میشه منم کودک درونم فعال شد رد شدم ازش و پهن شدم جلو پای داداش😂😂😂 این لحظه رو برای کافر هم نمیخوام دیگه بلند شدم خودمو جمع و جور کردم🤧

رزمی کار🥋خانم معلم آینده😍گیلاسی که در اثر فشار آبپز شد🍒
😂😂😂😂من اولین بار که دیدمس چچن مجازی بود 😶😂اصن بعد بغل که سرش تو گردن بدبخت من بود 😁یهو سرمو ب ...

😂😂بعدش گف از ای به بعد اول خبر میدم بعد وارد میشم😶😂من تو بغل شوهرم غش کرده بودم از خجالت و خنده

🤤❤عشقای مامان دلارا ودلارام و اروین و ارمین 🥺💜مامان دورتون بگردع