2777
2789
عنوان

کرونا گرفته ها

123 بازدید | 18 پست

بچه ها کسی بوده که همزمان با ابتلاش به کرونا؛سینوزیتشم عود کرده باشه؟

روز۱۷_۱۶ابتلامه

ریشه دندونام؛گوشم؛سینوسهام و سرم شدیدا درد میکنن

سرم پره عفونته انگار....

کسی تجربه مشابه داشته؟؟؟

بخور آب نمک و آویشن بدین

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اب نمک رو قرقره میکنم بخور اب نمک و اویشن چه طوریاست؟

نمک و آویشن رو بریز تو قابلمه بذار روی گاز جوش که اومد رو سرت حوله بگیر و بخارشو عمیق تنفس کن

انشاالله زود خوب میشی

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

کرونا اصولا به اون بخش هایی حمله میکنه که ضعیفتره 

سینوزیت شما هم حساس بوده ،به همون جا زده 

استنشاق با آب نمک خوبه ...اگه فشار خون نداری

کندر هم خوبه ....البته اگه منع مصرف نداری ،میتونی یک سیخ رو داغ کنی بعد کندر و بهش بچسبونی ،دود میکنه ،دودش برای سینوزیت خوبه 

روغن مالی کف سر و پیشونی و ریختن چند قطره روغن هم خوبه ....حالا اینکه چه نوع روغنی باشه باید با توجه به طبعت انتخاب کنی 

یه اسپره ی گیاهی هم هست بعضی داروخانه ها دارن برای سینوزیت خوبه 

مواظب باش بخار صورتتو نسوزونه 

اگر میخوای خوب بشی حتممما عنبرنسا دود. بده روغن گل بتفشه هم بگیر به پیشونیت بمال. دمنوش.آویشن کندر م ...

چشم عزیزم انشالله حاجت روا بشین

روغن بنفشه تو بینیم میریزم

کرونا اصولا به اون بخش هایی حمله میکنه که ضعیفتره  سینوزیت شما هم حساس بوده ،به همون جا زده&nb ...

ممنونم عزیزم

راهنماییات خیلی برام مفید بود

بله من سینوسهام خیلی حساسن