2777
2789

من دخترم 16 ماهشه خیلی وقت بازی ندارم متاسفانه ..خوذش بازس میکنه تایم ازادم توپ بازی میکنیم چندتا هم بازی هوشی که خودم درست کردم .. مثل درهای بطری تو نت یا اینستا بزنید بازی های هوشی برای بچه های دوسال 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ما بیشتر 20 ماهگی توپ بازی میکردیم، مثل فوتبال، یا توپ با دست پرت میکرد من مثل دروازه بان میگرفتم، ازین مدل بازی ها که دوست داشت

شعر زیاد میخوندم براش

کتاب میخوندم براش

رقص 

و کلا هر کاری که دوست داشت انجام میدادیم

تو حموم هم آب بازی دوست داره، تو لگن اسباب بازی هاشو میریزه، و ازین کارها

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

بچه منم ۲۰ ماهشه😆 عاشق توپ بازی تو خونه توپ بازی، لوگو بازی نیم ساعت تاب بازی سه چرخه سواری من هل بدم و میره پیش مامانم ما طبقه پاینشونیم گاهی اوقاتم بعدظهرا میبریم ی جای خلوت فوتبال بازی کنه😂عاشف اینکاره

واقعا خوبه؟ ب من میگن ببرش گفتار درمانی:/ میگن کم حرف میزنه باید فعل ها رو هم بگه

شوهرم چهار سالگی حرف زده الان همه پیشش کم میارن به حرف بقیه اهمیت نده باهاش حسابی حرف بزن پسرها دیرتر به حرف میان و زود تر به راه میفتن